Aktywne Wpisy

Lewusx +89
Oba zdjęcia 117kg, po lewo początek sierpnia 2024, po prawo maj 2025.
Około 292 dni musiałem pracować, żeby wykonać taki kawał progressu.
Jak oceniacie? Bydzie co z tego?
#
Około 292 dni musiałem pracować, żeby wykonać taki kawał progressu.
Jak oceniacie? Bydzie co z tego?
#

źródło: E07F5B97-B179-46BC-86B5-F2A9EAE0FAC2
Pobierz
BlackBlack +194

źródło: Dzień dobry GPW - 27.05.2025
Pobierz
#narkotykizawszespoko moze tutaj ktos bedzie umial poradzic - czy zna ktos dobrego terapeute/specjaliste do spraw uzaleznien z gornego slaska? Czy ktos ma za soba ciezka droge wychodzenia z nalogu i moglby cos doradzic/podpowiedziec? Osoba chce skonczyc z tym sportem, poszukuje jednak eksperta tj. na wlasna reke odpada, te sciezke mamy juz wyczerpana. Z gory dzieki ;)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Jedyne co bym chciała napisać odnośnie terapii - szukajcie kogoś kto leczy przyczynę, nie skutek. Ośrodki terapeutyczne dla uzależnionych w większości przypadków nie zdają egzaminu, bo i załoga się nakręca wzajemnie.
Jeśli w grę wchodzi jakieś trudne dzieciństwo - psychotraumatolog może? Nie wiem czy ktoś poda konkretne nazwisko, ale powodzenia.
Na tyle ile to możliwe, przegadać i oferować stałą obecność. Nagradzać niczym pieska smakołykiem dobrym słowem oraz praktycznymi rzeczami
https://promaind.pl/
Dolny Śląsk. U mnie siódmy rok bez wódy leci. Zadzwoń w piątek i ustaw się w kolejce. W czwartki są wyjścia, w piątki wejścia. Nie przejmuj się, że będziesz dziewiąty w kolejce, z tych dziewięciu siedem zachleje/zaćpa w kolejnym tygodniu, ale nie Ty. Ty nie zachlejesz i nie zaćpasz, bo jesteś lepszy niż to g---o. Powodzenia, Bracie, pokochasz Karkonosze wiosną :)