Aktywne Wpisy

na studniówce byłam sama i większość czasu przesiedziałam w różnorodnych kiblach które tam były
synadama +10
#takaprawda
Jestem pewien młody Hołownia dokuczał innym dzieciom i zabierał im zabawki.
Nie trawię tego faceta - zarozumiała, rozwydrzona, złośliwa kreatura.
Jestem pewien młody Hołownia dokuczał innym dzieciom i zabierał im zabawki.
Nie trawię tego faceta - zarozumiała, rozwydrzona, złośliwa kreatura.

źródło: temp_file1721363571804713737
Pobierz
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-04 074724
Pobierz@splinter96:
źródło: obraz
PobierzPrzecież ta odpowiedź dotyczyła jakiejś hipotetycznej sytuacji "gdyby wymagał tego interes Polski". Czy w tej chwili interes Polski wymagał utrzymywania stosunków dyplomatycznych z ruskimi? Ja nie wiem. Według Nawrockiego - nie. Rozumiesz? W razie "W" jest gotów, ale w tej chwili nie widzi takiej potrzeby. Abstrahując zupełnie od oceny takiej deklaracji, nie ma w niej logicznej
źródło: obraz
PobierzNa szczęście możecie głosować na wysokiego Rafała, który wręcz słynie ze spójnego światopoglądu. Np. na temat CPK, którego raz jest zajadłym wrogiem (bo jest lotnisko w Berlinie), a raz wielkim orędownikiem. Na temat Marszu Niepodległości, w którym raz chce uczestniczyć, a innym razem delegalizować. Np. na temat patriotyzmu gospodarczego, który chwali w kampanii, ale nigdy nie stosuje w praktyce. W sprawie UA w UE, które raz
Komentarz usunięty przez moderatora
Masz wyżej argumenty. Całkiem mocne, bo natury logicznej, na której próbujecie dokonać gwałtu. Pozdro.
@walciak:
Ale gdzie tu widzisz analogię? Tusek obiecywał paliwo po 5,19PLN, a jak go wybrali to twierdził, że to nie jest w kompetencjach premiera. To pokazuje jego stosunek do wyborców. Niestety, Nawrocki też robi to samo, chrzaniąc o jakichś obniżkach cen prądu. Widać
@eduardo-garcia: bardzo proszę o tą wypowiedź, cały kontekst, etc.
https://biznesalert.pl/donald-tusk-benzyna-5-zlotych-obnizka-marzy-orlen-lotos-odpowiedz-energetyka-ropa-paliwa/
https://biznes.wprost.pl/gospodarka/10749751/tusk-gdybym-dzis-zostal-premierem-jutro-paliwo-kosztowaloby-519-zl-prezes-orlenu-komentuje.html
@LoffeRemoo:
@eduardo-garcia: czego nie rozumiem? obiecał że dzień po wyborach paliwo będzie po 5,19 czy nie?