Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@reqx: zaczałem jezdzic samochodem 12 lat po tym jak zdałem prawo jazdy xd, ciezko było troche, dokupiłem sobie jazdy zeby przypomniec jak sie jezdzi w ogole w ruchu miejskim. Raz kogos na parkingu zarysowałem, to jest wogole swietna sytuacja dla przegrywa co z ludzmi nie poitrafi rozmawiać, jak musisz pod sklepem czekać, az wlasciciel wróci i pozniej mu tłumaczyc , ze go zarysowales i wypełniac te oswiadczenia do ubezpieczalni xd,
  • Odpowiedz
@GatewayFocus21 jak niedrogie trzeba było dać mu kasę i git xd ja bym tak poszedł na to np. zarysował byś lakier w mercu nowym to dajesz z 20 tys z Kielno i git xd żartowałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Zwierz33: to było jakies małe peżo kilkunastoletnie xd sam zresztą zaproponował ,ze sie dogadamy, ale nie poszedłem na to bo wiedziałem, ze moze i tak mnie pozniej zglosc za szkode xd, zreszta skladki mi nawet za to nie podniesli po tym, wiec nic nie zaplacilem w sumie za te szkode.
  • Odpowiedz
Nie chciałbym prowadzić czyjegoś bo zaraz bym zarysował albo co gorsza p-------ł w coś, a własnego nie mam bo to same koszta typu paliwo, ubezpieczenie

@reqx: rozwiązanie to carsharing :)
  • Odpowiedz
@reqx Masz i nikt Ci go już nie zabierze, być może kiedyś się przyda. Moja babcia po śmierci dziadka poszła na jazdy doszkalające, też całe życie nie jeździła a teraz podjedzie sobie na zakupy czy cmentarz.
Fakt, trasy nad morze nie zrobi, ale jest samodzielna co jest dla niej ważne.
  • Odpowiedz