Wpis z mikrobloga

Pierwsze 8x8 na próbę.
Od dłuższego czasu szukałem sposobu na ekspozycję minifigur. Zrobiłem ramki ale efekt końcowy mi się nie podobał. A i wyszło na to że i tak nie mam gdzie ch zawiesić.
Male dioramy wydawały się spoko ale zbytnio nie wiedziałem jak się za to zabrać i jakie założenia przyjąć. Z pomocą przyszedł bricklink który teraz ma mały konkurs na takie dioramy. Z tym że ja mam inne cele. Nie będę używał komputera i buduje z tego co mam. Żadnego zamawiania bo list na bricklink mam już chyba z 20 albo i 30.
Jasne ze można by coś zmienić ale dla mnie jest ważne to że trzymałem się założen. Miałem więcej radochy z tego 8x8 niż budowanie zestawu ze sklepu
#lego
beroslaw - Pierwsze 8x8 na próbę. 
Od dłuższego czasu szukałem sposobu na ekspozycję ...

źródło: temp_file323133555745480220

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@beroslaw: k---a, mój syn lvl 3 lepsze "dioramy" z Duplo buduje, ogarnijcie się ludzie. Poważnie jesteś dumny z tego, że złożyłeś kilka klocków, tak bardzo, iż musisz się tym podzielić z innymi? Bardziej złożonego klocka to dziś postawiłem i splukalem. Sam lubię i mam dużo, moje dzieciaki też, ale to jest nieśmieszny żart.
  • Odpowiedz
@bartd: gdyby nie fakt, że mi się nudzi i dziś spać nie mogę, to nawet bym nie odpisał. Mam dzieci starsze od ciebie, a trollowania musisz się jeszcze pouczyć. Dobrej nocy życzę.
  • Odpowiedz
@Juannn: mają się lepiej, niż ty po myciu ojczymowi pleców. Sobie wspolczuj, bo nikt inny tego nie zrobi. Faktycznie, posiadanie hobby to powód do wstydu.
  • Odpowiedz
@Juannn: niegrzecznie tak na 2 konta lecieć. Tak samo, jak zaczynać rozmowę od obrażania kogoś. To jest portal dla dorosłych i jak ktoś chwali się złożeniem kilku klocków, to albo zabłądził, albo ma 8 lat i rodzice go nie pilnowali, albo jest upośledzony, ale i wtedy opiekun prawny powinien ustawić mu blokadę. Dobranoc
  • Odpowiedz
@qciek: złożył to złożył. Ostatnio bawiłem się z synem i złożyłem samochód. Zadowolony z niego byłem, ale nie robiłem zdjęć. Następnym razem wrzucę i się pochwalę.
  • Odpowiedz
@qciek: Masz rację, to jest portal dla dorosłych i każdy normalny nie powinien pluć jadem dlatego że ktoś chciał pochwalić się swoim hobby. No ale od razu widać że tobie raczej od normalności daleko i to w tym złym sensie, być może jakieś niewyleczone kompleksy z dzieciństwa. Nie wiem, choć się domyślam. Odnosząc się do zaczynania rozmowy od obrażania - zacząłem od tego, bo uważam że jesteś małostkowym i zawistnym
  • Odpowiedz
@qciek: tak sie odpalic bo ktoś gdzieś wrzucił post z klockami lego, jeszcze wez mu zajeb typie xD scrollowales pewnie szukajac loli malych anime dziewczynek a tu kurde klocki, tak to jest jak sie jedna reka wpisuje w szukaj bo druga na pindolu
  • Odpowiedz