Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
dbały-znawca-81: Według mnie ktoś ten temat pompuje specjalnie, tych ludzi wykorzystuje się do politycznych celów, nawet było to widać w ostatnich wyborach, a ci ludzie mają chyba też jakieś braki w trybach w głowie bo tego nie łapią i dają się urabiać jak ktoś niepoczytalny.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
niewzruszony-kreator-15: nie wiem, może dlatego, że wszystkie tematy o transformerach poruszają tylko wyborcy konfederacji i ci z młodzieży wszechpolskiej ? XD

Zdradzę Ci taki sekret, jestem homo, prowadzę aktywne życie, spotykam się z wieloma kolesiami - i praktycznie nigdy nie spotkałem (w dużym mieście) osoby trans, jakiś LGBT-zielonowłosych pokemonów etc To wszystko siedzi w głowach konfiarzy, ten cały obraz, na podstawie jednego obrazka trzymanego w folderze "nie jestem ukrytym pdałem" xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieustraszony-twórca-83: te cenzurowane słowa to podobno dla reklam (użytkownicy przecież tylko przeszkadzają, więc to nie dla nich...), nie wiem jakie mają zasady reklamy, ale zgaduję, że pewnie większy wybór jest przy neutralnym temacie, a inne ograniczają liczbę chętnych.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
  • Odpowiedz