Aktywne Wpisy

mam_spanko +541
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Największe redflagi u innych kierowców:
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda
🎭 Drastyczna redukcja załogi platformy X nie zakończyła jej istnienia. Okazuje się, że choć statek może stracić połowę załogi, to nadal dryfuje – choć może już bardziej w stylu Titanica po zderzeniu z górą lodową.
🚀 Elon Musk udowadnia, że nie potrzebuje Twitter Blue, by zwiększyć limit znaków – i tak bez problemu mieści się w krótkich wpisach by udowodnić to, że jest idiotą.
#programista15k #branzowystandup #usa #twitter
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-03 200752
Pobierz@yuio: Titanic nie dryfował. Od razu zaczął tonąć. Tylko najpierw powoli.
@yuio: tylko się przymila trumpowi...
@kobrys13: panie, ja mam akcje #tesla kupione i czekam na wzrosty, a nie na hajlowanie tego idioty by przymilić się komukolwiek. Odkąd się wtrąca do polityki to czego się nie dotyka zamienia się w g---o.
(ⴲ﹏ⴲ)/
@yuio: Nie prawda, Elon Musk nie jest idiotą. On wrzuca takie rzeczy w formie baita po to żeby taki ty siedzący na drugim końcu świata gdzieś w Polsce wrzucił taki post na wykop.
@Cztero0404: szachy 7D, fakt. Taktyk z niego. On tak na prawdę udaje, że jest idiotą. A, że jest dobry w te klocki to wszyscy mu uwierzyli, ale zaraz wrzuci info, że to tylko taka zabawa była. Kurde, dobrze, że go przejrzałeś. Czyli co dokupować akcji
@katopa: wycena firmy spadła o 80% na podstawie szacunków, link https://www.bankier.pl/wiadomosc/Z-44-do-9-mld-dolarow-Tak-Musk-obnizyl-cene-X-ktorego-kupowal-jako-Twittera-8822552.html
możesz podać jedno źródło swoich rewelacji, bo jedyne co jest to info o tym, że to bzdury w które nabrały się wykopki, link https://wykop.pl/link/7647015/x-com-w-2024-podwoilo-rekordowe-zyski-twittera/komentarz/129388707/gowno-artykul-z-jakiegos-gownoportalu-nawet-nie-ma-zrodla-tych-rewelacji-x-twitter-od-przejecia-przez-muska-i-zdjecia-firmy-z-gieldy-nie-upublicznia-t
@yuio: Nie, po prostu ma mentalność gimnazjalisty.
@yuio: Tesla dziś to raczej inwestycja na horyzont 5Y+ będą fluktuacje, ale grałbym na uśredniony zysk lekko powyżej inflacyjnego tylko.
Myślę, że jak coś w sektorze elektryków wybuchnie na plus to na tym etapie raczej ktoś od zespołów napędowych no i oczywiście baterii jeśli się zdarzy jakaś