Aktywne Wpisy

beroslaw +30
Pierwsze 8x8 na próbę.
Od dłuższego czasu szukałem sposobu na ekspozycję minifigur. Zrobiłem ramki ale efekt końcowy mi się nie podobał. A i wyszło na to że i tak nie mam gdzie ch zawiesić.
Male dioramy wydawały się spoko ale zbytnio nie wiedziałem jak się za to zabrać i jakie założenia przyjąć. Z pomocą przyszedł bricklink który teraz ma mały konkurs na takie dioramy. Z tym że ja mam inne cele. Nie
Od dłuższego czasu szukałem sposobu na ekspozycję minifigur. Zrobiłem ramki ale efekt końcowy mi się nie podobał. A i wyszło na to że i tak nie mam gdzie ch zawiesić.
Male dioramy wydawały się spoko ale zbytnio nie wiedziałem jak się za to zabrać i jakie założenia przyjąć. Z pomocą przyszedł bricklink który teraz ma mały konkurs na takie dioramy. Z tym że ja mam inne cele. Nie

źródło: temp_file323133555745480220
Pobierz
memforis +23
-4k$ w parę godzin. Nie chcę opowiedzieć nigdy wnukom, że przez Trumpa straciłem kiedyś większość swoich oszczędności na #ethereum. Niestety teraz tylko HODL do nie wiadomo kiedy... A jeszcze parę dni temu chciałem wyjść z kasą z Binance i wejść sobie w spokojną lokatę w banku... Czemu mnie to g---o zawsze pochłania. Wrócę z wpisem jak się potoczyły sprawy za jakieś 1-3 miesiące. Nie tykaj NIGDY krypto, bo Cię

źródło: image
Pobierz
Średnia cena po której $MSTR kupił swoje pół miliona biczkoinów to $66k. Obstawiam, że ta firma zbankrutuje w ciągu najbliższego roku, tuż po zbliżeniu się ceny bitcoina do tej kwoty.
Zazdroszczę pewności, zarobisz kupę kasy na szortowaniu.
Bo szortujesz, prawda?
Nie znam się na tym super.
Ale nie jest to takie zero jedynkowe że kurs spada poniżej 60k i strategy robi od razu default.
1.nie wszystkie obligacje są o tym samym terminie zapadalności.
2.Większość obligacji było wyemitowane z kuponem