Wpis z mikrobloga

To akurat jest dobry pomysł żeby do wojska wcielać tylko te mniej inteligentne jednostki

@Koksixk: kacapy już tak robią i troche słabo to działa, a tych najgłupszych dają do grupy twojego podoficera, ale spokojnie ty jesteś wyjątkowy ;)
  • Odpowiedz
@Polejmnie: post w stylu: wymyślasz scenariusz w swojej głowie, a potem wyśmiewasz drugą stroną, jakby to było jej dzieło

ja wiem, że lewica niejednokrotnie jest odklejona, no ale w porównaniu do prawicy z ostatnich lat to oni są wręcz zdroworozsądkowi xD
  • Odpowiedz
@Polejmnie: Znając realia okaże się że tym Europejskim wojskiem będą Polacy, 100% mężczyźni wysyłani na r--ź przez Niemców i Francuzów, jednocześnie na twoje miejsce przyjdzie Ahmed z Mokabe, mokry sen Tuska, Doopiarza na obcasach, lewicy, Kotłowni i reszty tej zacnej śmietanki.
  • Odpowiedz
To akurat jest dobry pomysł żeby do wojska wcielać tylko te mniej inteligentne jednostki

@Koksixk: Amerykanie już tak próbowali podczas wojny w Wietnamie. Nie skończyło się to za dobrze.
  • Odpowiedz
@hot_tomek czy ja wiem czy tak średnio to działa? Pozbywasz się takiego patologicznego robactwa i z roku na rok jedziesz powoli do przodu zajmując kolejne tereny. W międzyczasie w kraju tworzą się kolejne orki gotowe oddać swoje życie za roczny zapas chrupek kukurydzianych i worek kartofli. Swoją drogą to jest genialnie przemyślane - mi by się nie chciało iść na wojnę, bo mogę sobie kupić zajebisty rower i spędzić tydzień na
  • Odpowiedz