Wpis z mikrobloga

Zapraszam was na wycieczkę po ekskluzywnym osiedlu apartamentówców na północy #krakow - osiedle wizjonerów. Jak reklamuje deweloper, henniger invesment - nowoczesne osiedle jutra dostosowane do potrzeb człowieka. No dobrze, zobaczmy zatem w komentarzach jak ludziom się tutaj żyje...

#nieruchomosci
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A to jest to osiedle co to widać z niego przystanek kolejowy Kraków Bronowice, ale żeby do niego dojść to trzeba się przygotować na srogą wyprawę ? Czy to już udało się ogarnąć ?

@PietrekSpodKrakowa: @czlowiekbutelka TAK! To ono! Poniżej przedstawiam mapkę jak to wygląda. ʕʔ

Satelity niestety wciąż bez aktualizacji, ale spacer wygląda w ten sposób. Nie pamiętam niestety, czy z Aktorów jest jakiś
Umeraczyk - >A to jest to osiedle co to widać z niego przystanek kolejowy Kraków Bron...

źródło: Screenshot_1761

Pobierz
  • Odpowiedz
@petrus: mam przyjemność tu mieszkać i samoloty w gruncie rzeczy są praktycznie niesłyszalne, ale 4 tory kolejowe uczęszczane co 30 sekund to łohoho xD to jest rozrywka, od roku zatyczki do uszu to mój ulubiony przyjaciel
  • Odpowiedz
od roku zatyczki do uszu to mój ulubiony przyjaciel

@wootschki23: jak się z takiego miejsca przeprowadzałem z rodzicami, to mama nie mogła zasnąć bez jeżdżących pociągów xD
  • Odpowiedz