Wpis z mikrobloga

#kiszak chciałbym przekazać, że kiszak jak "wymieniał" argumenty przy konfrontacji z dziewczyną z gamedevu. Na zarzut, że nie ma pojęcia o czym mówi, z racji tego że nie jest z branży, odbił, że sam robi grę. I TERAZ jęśli spojrzycie na daty okazuje się, że te słowa padły w lutym 2024r roku. Nie dawno jak Kiszak pokazywał Sekletala powiedział, że projekt był martwy i nic z nim nie robił dopuki nie zgłosił się jego widz. przyczym dodał, że ostatnie prace były wykonane w sierpinu/wrześniu 2023roku. Czyli wychodzi na to, że odbijał argument tym że robi grę, ale wiedział, że projekt jest aktualnie martwy.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@samael4018: Dobra, ale robić w życiu to można naprawdę bardzo wiele rzeczy. Podstawowe pytanie to z jakim skutkiem się to robi? Bo jak na razie z tego co łączę fakty to nasz streamer na uchodźctwie tylko i wyłącznie mówi o tym od kilku lat i powoli zaczyna to przypominać jakiś scam żeby dodać wiarygodności jego postaci jako ''wielkiego ludologa''. Gdyby babka miała wąsy to by była dziadkiem, gdybym był mniej
  • Odpowiedz
@Cztero0404: gdybym ja miał do najbliższej szkółki piłkarskiej bliżej niż 50km to może i tata by mnie zawoził i bym został drugim CR7, ale było daleko i nie zostałem. Ale bym został mówię wam. A tak to jestem tylko Krisztiano na wykopie ale też jest zajebiscie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
gdybym ja miał do najbliższej szkółki piłkarskiej bliżej niż 50km to może i tata by mnie zawoził i bym został drugim CR7, ale było daleko i nie zostałem. Ale bym został mówię wam. A tak to jestem tylko Krisztiano na wykopie ale też jest zajebiscie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Krisztiano_Ronaldo: Miałem co prawda już więcej nie pisać kogo znam kogo nie znam w internecie zwłaszcza na
  • Odpowiedz
@samael4018: ja w tej dramie od początku darłem łacha z obu. Laska ewidentnie nie ma pojęcia o czym mówi, bo nie używa fachowego słownictwa, nie mówi jak profesjonalista (nawet jak ktoś ma autyzm lub inne zaburzenia, ale zna temat, toto widać, a rozmowa rozwiewa wszelkie wątpliwości), Kiszak tak samo.
  • Odpowiedz