Aktywne Wpisy
Random7777 +223
Dziś widziałem jak n------y chłop szarpał po ziemi swoją laskę. Na szczęście zachowałem zdrowy rozsądek i przypomniałem sobie że jest równouprawnienie i że na #tinder zawsze byłem traktowany przez #p0lka jak śmieć. Udało mi się pokonać prymitywne męskie instynkty nakazujące bronić kobiety i nie zareagowałem, tym samym nie wpakowałem się w kłopoty jak typowy bezmyślny białorycerz. A polka dostała to na co zasłużyła od partnera którego sama wybrała.

sluzbywakcji +43
Kilka słów od nas: Andrzej Duda nie podpisał przygotowanej przez obecny rząd tzw. ustawy o mowie nienawiści, między innymi ze względu na płeć lub orientację se*sualną.
Według Prezydenta ustawa budzi wątpliwości z punktu widzenia realizacji wolności wypowiedzi zagwarantowanej przez art. 54 ust. 1 konstytucji.
Poseł Michała Moskala, w związku z tą ustawą napisał interpelację do MSWiA, zadając między innymi pytania co w sytuacji, gdy mężczyzna wejdzie do damskiej szatni i personel go wyprosi?
Według Prezydenta ustawa budzi wątpliwości z punktu widzenia realizacji wolności wypowiedzi zagwarantowanej przez art. 54 ust. 1 konstytucji.
Poseł Michała Moskala, w związku z tą ustawą napisał interpelację do MSWiA, zadając między innymi pytania co w sytuacji, gdy mężczyzna wejdzie do damskiej szatni i personel go wyprosi?

źródło: 53453
Pobierz
#ukraina #polska
Powodem jej wystrzelenia byla proba obrony wlasnego terenu, to fakt.
Czym natomiast byla klotnia Zelenskiego i usilne przekonywanie (bez dowodow do dzisiaj) ze rakieta byla rosyjska?
@septokonchoplastyka: Zeleński: Rosja wystrzeliła rakietę w kierunku Polski. To jest akt wojny.
@septokonchoplastyka: Gdzie jest napisane, że Pattel to powiedział? To twoja nadinterpretacja. To komentarz wynikający z kontekstu.
Zresztą jest o tym wykop: https://wykop.pl/link/7660715/szef-fbi-zelenski-klamal-o-tragedii-w-przewodowie
Szef FBI: Zełenski kłamał o tragedii w Przewodowie.
@oydamoydam:
To jest stara wypowiedź z czasów gdy rzadził Biden, a nie po tym jak ten gośc objał stanowisko w FBI. Nie wiem co wypowiedz tu niby wnosi?
Pięknie prawaki to łykaja jakby odkrywano jakieś tajemnice i intrygi.
https://wykop.pl/link/7660715/szef-fbi-zelenski-klamal-o-tragedii-w-przewodowie/komentarz/129777473/wolodymyr-zelenski-odniosl-sie-do-wybuchu-w-przewodowie-prezydent-ukrainy-zapewnil-ze-to-nie-byla-ukrainska-rakieta-ani-ukrainski-atak-rakietowy-o-spo#129779313
Cały spin wokół tej wypowiedzi z zwyła propaganda dla
@szurszur: Kto tu kłamie, ty czy oni?
Artykuły z
Może to nie jest wypowiedz sprzed 2 lat, ale raczej sprzed zaprzysieżenia, no chyba, że tam mają
Nie można wykluczyć ,ze to artykuł, ktory sie niesie po protalach na pdostawie tego, że ktoś napisał tekst biorac urywek na twitterze za aktualny, a inni kopiuja.
@oydamoydam: Sprawa wyjasniona. Wypowiedz z tamtego roku gdy rządził Biden czyli artykuł DoRzeczy manipuluje a opisy na propagandowych kontach na twitterze na które sie ludzie łapią jeszcze bardziej podrasowują.