Aktywne Wpisy

kluha666 +465
Kupno Steam Decka i czytnika ebooków, to były moje najlepsze decyzje zakupowe ostatnich lat. Dzięki temu pierwszemu, ponownie rozbudziłem w sobie pasję do gier, a drugie pozwala mi w łatwy i wygodny sposób czytać. Wiem. C---a was to obchodzi, ale po prostu się cieszę.

OmgLolWtf +208
No przelej pieniążek wykopku, na co czekasz ( ͡º ͜ʖ͡º)

źródło: temp_file8236979774133513083
Pobierz
Jestem stosunkowy młody, nie mam rodziny na utrzymaniu, a mimo to po powrocie z pracy jedyne o czym marzę to położyć się spać. Pracuję 8-16, 20-30 minut na dojazd (w jedną stronę). W domu jestem zazwyczaj przed 17, szybkie ogarnięcie się, jakieś jedzenie. Wybija godzina 18 i tak naprawdę pozostaje tylko włączyć YT czy inny Netflix, obejrzeć coś i iść spać.
Staram się raz w tygodniu iść na kurs tańca, ale jak słyszę/czytam ludzie po pracy to jeszcze na siłownię chodzą, fitnesy, baseny, kursy garncarstwa, językowe, spacery z psem.
#zyciewwielkiejplycie #pracbaza #praca #pytanie #pytaniezdupy
@_lorem_ipsum_: Nie wiem jak inni, ale u mnie po pracy siły brak.
@sberatel: nie ma takiej
Rusz 4 litery na rower, silke, bieganie, cokolwiek co wymaga spocenia sie, a za miesiac bedziesz w podobnym wpisie dziekowal mirkom, ze odmienila sie twoja rutyna po pracy.
Przepraszam że ci ublizylem podczas naszej dyskusji, to nie wniosło do niczego czegokolwiek dobrego. Jestem zmęczony tekstami o wzięciu się w garść bo próbowałem wielu rozwiązań wkładając w to duży wysiłek i nic.
ale mimo wszystko przepraszam, nie wolno tak nikogo traktować
Mam nadzieję że nie zepsulem ci dnia moim postem
I jedzenie. Nawet człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego jak gówniane jedzenie potrafi zamulić i zepsuć samopoczucie.
Do
@_lorem_ipsum_: Skoro wstajesz około tej 7, to pewnie chodzisz spać około 23. Pomiędzy 18 a 23 masz 5h, możesz je wykorzystać jakkolwiek chcesz, ale widocznie wolisz oglądać YT lub Netflixa.
Komentarz usunięty przez autora