Wpis z mikrobloga

Hej, jak sobie radzicie z filmami/serialami online z mniej oficjalnych źródeł (nie #netflix) na TV Box?
Ktoś ma premium na #filman aby korzystać z aplikacji na Androida?
Przez przeglądarkę na telewizorze jest sporo wyskakujących okienek i słabo się operuje pilotem.

#kodi
#seriale
#cda
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanDanda: kimsufi fra, sonarr + jacket, traker pte, na telefonie nzb360 aby gadało z sonarr. Na tv kodi via katalog http seriali. Do tego jeszcze trakt.tv aby scrobowac i mieć te same oznaczenia oglądnięć da kilku urządzeniach podpiętych do mojego kimsufi.
  • Odpowiedz
@zaye93 czyli nic sie nie zmienilo, niestety te limity sa tragiczne ( nie jestem w stanie korzystac z tych serwisow z tego wlasnie powodu) wiec wole juz seren +premiumize i wtyczki do napisow albo po angielsku (bo to dlanie nie problem)
  • Odpowiedz
  • 0
@meserak86 do 1080p mi limit 30gb z tb7 wystarcza, z 4k mógłby być problem. ale masz rację, jeśli nie wymagasz lektora to bardziej opłaca się korzystać z debrida.
  • Odpowiedz
@zaye93 teraz juz zostal tylko premiumize, real debrid i all debrid sa pozmieniane i seren i inne wtyczki nie dzialaja ( chyba, ze gdzies sa jakies zabunirowane poprawki)

Tydzien temu u kolegi probowalem zmienic premiumize na alldebrid i zero linkow, zmarnowal tylko kase na aktywacje na miesiac
  • Odpowiedz