Wpis z mikrobloga

Grubemu to myślę, że dupsko trochę pęka obecnie, bo już do ostatniego filmu dograł wstawkę ala "dystansik". Ale co się dziwić jak pojechał na drugi koniec świata tylko po to by żreć smażonego kurczaka, gównokebaby i inny syf rekomendowany przez tiktoka przez co robi totalną antyreklamę azjatyckiego żarcia. Dorzucić do tego wieśniackie nagrywanie ludzi na chama i zjaranego kolege pozera i mamy ciezki czas wojka.
A u ksiazula w gorach mualan redemption arc i ludzie teraz pisza by grubas nie wracal, bo by tylko powtarzal i zarl jak swinia.

#ksiazulo
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SobanDELUX: Taaa... ten jego wyjazd do Korei to jakiś żart jest. Już nie wymagam, żeby poczytał o historii danego kraju, ale cokolwiek o lokalnej kuchni mógłby wiedzieć, cokolwiek o miejscach, do których jedzie. Wczuć się w klimat, niech chociaż Bourdaina obejrzy jak on to potrafił przekazać...

https://youtu.be/X_jPJ4kaVEU

...ale co jak wymagam, skoro on nie wie kto to był Bourdain ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to przestałem
rochto - @SobanDELUX: Taaa... ten jego wyjazd do Korei to jakiś żart jest. Już nie wy...
  • Odpowiedz
@SobanDELUX: +1, ten mualan mnie na początku wkurzał i przewijał (a wojka to od zawsze przewijałem) ale z czasem go polubiłem. Mulan się umie nawet wysławiać, co nieco ma wiedzy kulinarnej i własne zdanie.
Grubas niech wy pie .... skończył się
  • Odpowiedz
@SobanDELUX: gruby wiecznie tylko narzeka, nie potrafił czegokolwiek przeczytać o kulturze, zwyczajach czy smakach w danym kraju do którego pojechał i jedynie co mówi to, że niedobre XD. Streed food fujka, ale smażony kurak z kfc pyszny bo tłusty. Tak samo zaskoczony, że w azji nie mówią po angielsku albo w chinach nie działają appki z zachodu. Wziął tego ćpuna jako researchera, ale co on do tej pory zrobił? Skoro
  • Odpowiedz