Wpis z mikrobloga

Auto przegrywa można poznać po tym że siedzenia z tyłu wyglądają jak nowe, żadnej ryski, a fotel kierowcy jest wypierdziany i zużyty na maksa.
W sumie jak jeżdżę swoim gruzem już ponad 10 lat to z tyłu dosłownie może kilka razy ktoś siedział z tyłu, jak podwoziłem jakichś kolegów z pracy. No i do tego krótki epizod na uberze był ale to króciutko.
Nie wiem po co jak bylem młody kupiłem sobie duże auto, głupi byłem, bo jest mi takie niepotrzebne. Gdybym cały czas jeździł mniejszym to bym zaoszczędził na paliwie pewnie 15% i miał teraz na koncie o jakieś strzelam 15k więcej.
#przegryw
anonanonimowy321 - Auto przegrywa można poznać po tym że siedzenia z tyłu wyglądają j...

źródło: 1000015582-01 (1)

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonanonimowy321: w sumie, to zawsze się zastanawiałem, dlaczego ludzie pracujący na #ochrona nie dorabiają w bolcie/uberze. Przecież to super sprawa. Jak jesteś przegrywem i masz dzień wolny, to przecież nie ma co robić. Można sobie dla zabicia czasu pojeździć na uberze i bolcie i dodatkowo sobie dorobić. Skoro planujesz budowę domu, to czemu nie chcesz tak dorabiać. Przykładowo dexterowski rozwoził jedzenie, a teraz sobie dorabia na taxi:
dziobnij2 - @anonanonimowy321: w sumie, to zawsze się zastanawiałem, dlaczego ludzie ...
  • Odpowiedz
@dziobnij2: Bo teraz trzeba licencję mieć a kiedyś było bez. A żarcie rozwozić autem to słabo. W mieście nie ma gdzie parkować i korki. To na rencie/necie też se można tak dorobić przecież. Jeszcze można zakładać nowe konta w banku i płacić ich kartą i korzystać z oszczędnościowego to jest łatwiejsze.
  • Odpowiedz
@WrakPrzegrywa: mają, do tego często nawet jako tako drogie. Przynajmniej tym można sobie żywot osłodzić, jak słyszysz jak sobie elegancko pracuje prawie 400 koni pod maską i wydech ładnie strzela i pierdzi przy gazowanku - w granicach rozsądku oczywiście ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@dziobnij2 bo przegrywy z reguły nie chcą w wolne dni pracować, albo nie chcą pracować ** w ogóle.**
Ja w sumie pracuję tylko dlatego, że
  • Odpowiedz