Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski życie #ciaza #doroslosc
Zaczęłam się zastanawiać nad sensem mojego związku. Z partnerem 5lat, od 2mieszkamy razem. Coraz bardziej denerwuje mnie z nim zwykła codzienność. Problem w tym, że jestem w ciąży....
CZY FACECI KIEDYŚ DORASTAJĄ?
O co mi chodzi? Może kilka przykładów:
- zapomniał że ma ustawiony automatyczny przelew przez co przelał w jednym miesiącu opłatę za 2
#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski życie #ciaza #doroslosc
Zaczęłam się zastanawiać nad sensem mojego związku. Z partnerem 5lat, od 2mieszkamy razem. Coraz bardziej denerwuje mnie z nim zwykła codzienność. Problem w tym, że jestem w ciąży....
CZY FACECI KIEDYŚ DORASTAJĄ?
O co mi chodzi? Może kilka przykładów:
- zapomniał że ma ustawiony automatyczny przelew przez co przelał w jednym miesiącu opłatę za 2

Matylda_Megara +405
Bliska Sołtysowi pani wypowiada się, że jest zastraszana i z rodziną boją się o swoje bezpieczeństwo, PRZEZ TO CO ZROBIŁA TA PANI [żona poszkodowanego, poprzez publikację filmiku jak jej mąż został pobity]
Ej, serio? Więc winna całej sytuacji jest żona ofiary? Co to za logika?
#prawo #polskiepato #polskiedrogi #polska #logikarozowychpaskow
Ej, serio? Więc winna całej sytuacji jest żona ofiary? Co to za logika?
#prawo #polskiepato #polskiedrogi #polska #logikarozowychpaskow
W sumie jak jeżdżę swoim gruzem już ponad 10 lat to z tyłu dosłownie może kilka razy ktoś siedział z tyłu, jak podwoziłem jakichś kolegów z pracy. No i do tego krótki epizod na uberze był ale to króciutko.
Nie wiem po co jak bylem młody kupiłem sobie duże auto, głupi byłem, bo jest mi takie niepotrzebne. Gdybym cały czas jeździł mniejszym to bym zaoszczędził na paliwie pewnie 15% i miał teraz na koncie o jakieś strzelam 15k więcej.
#przegryw
źródło: 1000015582-01 (1)
Pobierzjest walidacja jest przynależność i to niskim kosztem
@anonanonimowy321: ja popełniłem ten sam błąd ale w porę się zorientowałem i sprzedałem czym prędzej duże auto i kupiłem picrela za 6k w gazie i jest wystarczający, mało pali, tani w utrzymaniu, dla przegrywa więcej nie potrzeba
źródło: 1280px-Hyundai_Getz_front_20090206
Pobierz@dziobnij2 bo przegrywy z reguły nie chcą w wolne dni pracować, albo nie chcą pracować ** w ogóle.**
Ja w sumie pracuję tylko dlatego, że