Aktywne Wpisy

JonaszSynGrazyny +1214
Jak ostatnia pipa rysnalem dziś Pana na parkingu. Wyjeżdżając, przodem. No jak leszcz. No mówię kij trza czekac. Pan wraca z dziećmi z zakupów, dostrzegł i widzę jak zwalnia załamany. Mówię halo to Pana, bo to ja winowajca. Chłop tak się ucieszył, że poczekałem i nie kombinowałem, taki był mily, uprzejmy i układny, że aż mi w---w minął zem taka niemota. A później jeszcze się okazało, że mam prawo raz na 3
Pnnn +6
Zmarnowany słoik z ogórkami którym rzekomo babcia straciła rosyjskiego drona, tyle źle zestarzałych się memów i piesków NAFO FELLAS, tyle skradzionych kibli i wszystko w pisdu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukraińcy nie potrzebnie dali się podpuścić przez zachód i nie potrzebnie rozpoczęli euromajdan.
#ukraina #takaprawda
Czy
Może chodzi Ci o to, że Żeleński się na wizji z Trumpem pokłócił i to już cofnęło te wszystkie wspomniane wyżej sukcesy Rosjan w dyplomacji i na polu bitwy?
Z drugiej strony Rosjanie dalej OFICJALNYM kanałem podają, że zniszczyli już 120 Himarsów i prawie trzykrotność Ukraińskiego lotnictwa, a o 40 tysiącach zabitych najemników z samej Polski nie będę się tu szeroko rozwodził xD.
@polak-p: Dosłownie ruscy wystrzelili jeden pocisk średniego zasięgu i sobie wydrenowali zapasy xDDDDDDDDDDDD. Weź ty chociaż w minimalnym stopniu trzymaj się faktów gdy próbujesz tak manipulować, bo przeginając w taki sposób tylko się ośmieszasz xD.
Z resztą wystrzeli międzykontynentalnych więcej, ale im coś z silosów wylecieć nie chciały, więc można przypuszczać, ze wystrzeli jedyną działającą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czaisz czy nie czaisz?
@polak-p: Pisałeś o balistycznych a teraz o manewrujących xD
źródło: IMG_7002
Pobierz@Stan_Przedzawalowy: Ty zgłosiłeś mój komentarz czy jakiś inny pokemon?
Odpowiem na twoje pytanie jak ty odpowiesz kto wystrzelił pocisk, który zabił dwóch obywateli polski w Przewodowie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Stan_Przedzawalowy: Ej zatkało cię czy co xD
@Stan_Przedzawalowy: Ej, wszystko ok? No weź napisz kto wystrzelił pocisk, który zabił dwóch obywateli polski w Przewodowie. Ja w odpowiedzi bez problemu odpowiem na pytanie kto zestrzelił ten samolot pasażerski.