Wpis z mikrobloga

Tyle ludzi poszło do piachu i wszystko na marne xd
Zmarnowany słoik z ogórkami którym rzekomo babcia straciła rosyjskiego drona, tyle źle zestarzałych się memów i piesków NAFO FELLAS, tyle skradzionych kibli i wszystko w pisdu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukraińcy nie potrzebnie dali się podpuścić przez zachód i nie potrzebnie rozpoczęli euromajdan.

#ukraina #takaprawda
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NaczelnyWoody: Gościu, mamy ok 700k wyhuśtanych rusków, coś koło 30k wypalonego kacapskiego sprzętu, rozgrabione zaplecze sprzętowe po ZSRR, wydrenowane zapasy rakiet balistycznych (międzykontynentalne rakiety, które miały lecieć na Waszyngton, a lecą na warzywniak w Moczopijańsku xD.) gdzie walą bieżącą produkcją, marginalizację wschodniego imperium, blamaż ruskiej armii, utrata Bałtyku przez ruskich, 2 nowych członków w NATO i utrata Syrii z spier*olką Assada do Moskwy włącznie, a to jeszcze nie koniec.

Czy
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: A co, rosyjscy nekromanci wskrzesili część Rusków, czy może techno nekromanci przywrócili te wypalone do spodu MTLB spod Pokrowskich pogorzelisk?

Może chodzi Ci o to, że Żeleński się na wizji z Trumpem pokłócił i to już cofnęło te wszystkie wspomniane wyżej sukcesy Rosjan w dyplomacji i na polu bitwy?
  • Odpowiedz
@mleko3-2procent: To jest dla mnie zagadka, że oni sie tak do tego przywalają. Te historie powstały w pierwszych tygodniach wojny i absolutnej desperacji Ukrainy, bo wtedy naprawdę jeszcze zakładano, że będzie tydzień i po zabawie.

Z drugiej strony Rosjanie dalej OFICJALNYM kanałem podają, że zniszczyli już 120 Himarsów i prawie trzykrotność Ukraińskiego lotnictwa, a o 40 tysiącach zabitych najemników z samej Polski nie będę się tu szeroko rozwodził xD.
  • Odpowiedz
wydrenowane zapasy rakiet balistycznych (międzykontynentalne rakiety, które miały lecieć na Waszyngton, a lecą na warzywniak w Moczopijańsku xD

@polak-p: Dosłownie ruscy wystrzelili jeden pocisk średniego zasięgu i sobie wydrenowali zapasy xDDDDDDDDDDDD. Weź ty chociaż w minimalnym stopniu trzymaj się faktów gdy próbujesz tak manipulować, bo przeginając w taki sposób tylko się ośmieszasz xD.
  • Odpowiedz
@Szinako: To napisałem w nawiasie, a mi chodziło o manewrujące, które lecą jak tylko opuszczą fabrykę.

Z resztą wystrzeli międzykontynentalnych więcej, ale im coś z silosów wylecieć nie chciały, więc można przypuszczać, ze wystrzeli jedyną działającą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czaisz czy nie czaisz?
  • Odpowiedz
To napisałem w nawiasie, a mi chodziło o manewrujące, które lecą jak tylko opuszczą fabrykę.

@polak-p: Pisałeś o balistycznych a teraz o manewrujących xD

Czaisz czy nie
  • Odpowiedz
@Szinako: Mój błąd. Chodziło oczywiście o manewrujące. Chociaż i tak można się spierać, czy ruskie mają SRBMy w zapasie, czy też walą bieżącą produkcją, bo coś kindżały czy iskandery skromniutko ostatnio :)
  • Odpowiedz
no ale napisz kto, no napisz.

@Stan_Przedzawalowy: Ty zgłosiłeś mój komentarz czy jakiś inny pokemon?
Odpowiem na twoje pytanie jak ty odpowiesz kto wystrzelił pocisk, który zabił dwóch obywateli polski w Przewodowie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no ale napisz kto, no napisz.

@Stan_Przedzawalowy: Ej, wszystko ok? No weź napisz kto wystrzelił pocisk, który zabił dwóch obywateli polski w Przewodowie. Ja w odpowiedzi bez problemu odpowiem na pytanie kto zestrzelił ten samolot pasażerski.
  • Odpowiedz