Amstaff mieszkał wcześniej z innym amstaffem i się gryźli, ludzie go oddali, bo był agresywny, a psiara pie oli, że pewnie 3 letnia dziewczynka go męczyła xd
@WielkiNos: ja się nie dziwię że w tym kraju jest jak jest skoro ludzie biorą do domu z dzieckiem takie zwierzęta. Czemu nie odłowili sobie wilka z lasu albo małego słodkiego tygryska z zoo? (-‸ლ)
@WielkiNos: Rozsądny człowiek nie bierze sobie amstaffa, ale dla tej kobiety jest jeszcze nadzieja, bo zrozumiała swój błąd, chociaż cała akcja może i tak odbić się na psychice dziecka.
@WielkiNos niezła ta kobieta. Miała agresywnego psa, który próbował zjeść jej dziecko, przez tydzień, a strasznie za nim tęskni i potrzebuje pocieszenia XD.
To pokazuje mental psiarzy, a zwłaszcza miłośników ras agresywnych.
Swoją drogą ludziom odwaliło do reszty z amstaffami. Kiedyś raz na ruski rok widziałem tę rasę. Teraz jak sobie biegam po mieście, to praktycznie co drugi pies to amstaff albo coś podobnego. Kiedyś chodziły z nimi Sebki w dresie,
źródło: temp_file6690123122714841259
Pobierzźródło: temp_file1774795473288792013
Pobierzpochwaliła się tym na grupie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hansschrodinger nie no co ty, tam by ją ukamienowali. Ale na priv mi odpisała, że go oddała kiedy jej napisałam żeby się od razu tego psa pozbyła.
źródło: temp_file2651279294789454390
PobierzTo pokazuje mental psiarzy, a zwłaszcza miłośników ras agresywnych.
Swoją drogą ludziom odwaliło do reszty z amstaffami. Kiedyś raz na ruski rok widziałem tę rasę. Teraz jak sobie biegam po mieście, to praktycznie co drugi pies to amstaff albo coś podobnego. Kiedyś chodziły z nimi Sebki w dresie,
https://www.youtube.com/watch?v=bAA_Yo8e0Ms