Wpis z mikrobloga

Jakiś czas temu byłem na spotkaniu z tindera. Na wstępie usłyszałem: "Myślałam że jesteś wyższy." Ja szczerze mówiąc myślałem że ona będzie szczuplejsza xD Ale ja jestem na tyle taktowny żeby nie mówić takich rzeczy na głos i randka była średnia nie najgorsza nie najlepsza, za to jedna i ostatnia.

#blackpill #redpill #tinder
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale ja jestem na tyle taktowny żeby nie mówić takich rzeczy na głos

@zulugulubenc2: Nie mówi się takich rzeczy pierwszemu. Na tym polega takt. A nie na tym, żeby nie mówić w ogóle. Na tym polega polskie simpiarstwo.

Poza tym, gdybyś tak odpowiedział, a laska byłaby naprawdę spoko (mało prawdopodobne, ale nie takie rzeczy widziałem), to randka mogłaby być udana. Z------ś i jeszcze się tym chwalisz w Internetach. XD
  • Odpowiedz
@zulugulubenc2: Bez kitu ja mam 184 a też tak kiedyś usłyszałem. Co najlepsze od typiarki, która jeszcze przez aplikację tłumaczyła mi, że kobietom wcale nie zależy na wzroście i to faceci wymyślają. Potem gadała takie bzdury przez całe spotkanie, że nawet nie jej nie ruchałem mimo że bardzo chciała. Oj nie była zadowolona i potem spamowała na tinderku xd. No, ale trzeba się szanować
  • Odpowiedz
Ale ja jestem na tyle taktowny żeby nie mówić takich rzeczy na głos

@zulugulubenc2: ja wiem, że rada wykopowych przegrywów się wypowiedziała, aż dziwne, że jeszcze nikt nie powiedział, że masz za****ć jej gonga XD No ale tak to bywa jak tu większość krucha jak kałuża przy -1C i tylko lubi fantazjować pod prysznicem jakby to nie odpyskowali XD

Pozwolę sobie dodać odmienną opinię - dobrze o Tobie i twojej
  • Odpowiedz
@Gluptaki: Obróciłem to w żart "że to chyba dobrze pozuje do zdjęć, albo to kwestia proporcji ciała, że na zdjęciach wyglądam na wyższego" Ale sama była niska tyle że w glanach na koturnie (nadal niższa ode mnie xD ) Jak już pojechałem do miasta to chciałem zobaczyć jak sprawa się dalej rozwinie, ale no jak pisałem wyżej, jednak nie...
  • Odpowiedz