✨️ Obserwuj #mirkoanonim Małpy z bankier II. Zanim się zatrzepiecie w pokojowo-minerałowej ekstazie, czytajcie artykuły, a nie clickbaitowe nagłówki do ich treści...
@mirko_anonim: srogie fikołki amerykańce odpi3rdalaja twierdząc, że Zeleńskiemu wręcz zależy by wojna trwała i wielokrotnie o tym wszyscy w koło Trampka sugerują taką narracje
by władze Ukrainy chciały umowy pokojowej
Jaki jest sens zawierania umowy gospodarczej, która stanie się bezprzedmiotowa, jeśli on chce kontynuowania walk?
Po co? By samemu wynegocjować najbardziej korzystną umowę drenowania Ukrainy przez pokolenia po uprzednim odcięciu znacznych terenów na poczet Rosji i podlizanie się Putlerowi pod
@mirko_anonim: @widmo82 jak zelenski tak pisze w nd wieczorem po tej calej inbie to niezlego fucka musieli mu na tym szczycie europejskim pokazac....mam wrazenie ze kazdy tam mu powiedzial blagaj trumpa o pomoc.
@KrowkaAtomowka: a jakie to ma znaczenie? Maja dostać sprzęt którym mogą sie bronić. Większość kasy ma iść na obronę rakietową, która ma być produkowana w Anglii
kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf
Małpy z bankier II. Zanim się zatrzepiecie w pokojowo-minerałowej ekstazie, czytajcie artykuły, a nie clickbaitowe nagłówki do ich treści...
https://www.pap.pl/aktualnosci/prezydent-ukrainy-mysle-ze-moge-odbudowac-relacje-z-prezydentem-usa
https://www.pap.pl/aktualnosci/minister-finansow-usa-umowy-o-zasobach-mineralnych-ukrainy-obecnie-nie-ma-na-stole
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Po co? By samemu wynegocjować najbardziej korzystną umowę drenowania Ukrainy przez pokolenia po uprzednim odcięciu znacznych terenów na poczet Rosji i podlizanie się Putlerowi pod
Większość kasy ma iść na obronę rakietową, która ma być produkowana w Anglii