Aktywne Wpisy

Arbuzlele +445
blackghost +20
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Szybko poszło...
źródło: temp_file1907129081668173081
Pobierz@KanJaweuDieZweite: Wtedy zamiast Trumpa wchodzi Vance ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@galicjanin: Jaki będzie Vance to do końca nie wiemy, ale gorszy niż Trump raczej nie będzie.
Vance jest bardzo sterowalny, obecnie pilota ma P. Thiel.
Of registered voters, 47% have declared a party affiliation. As of September 2024, 36 million voters are registered Republicans and 45.1 million are registered Democrats.
Czyli ten sondaż reprezentuje ok połowę wszystkich wyborców
@WH40K: Musiałem sprawdzić z ciekawości i rzeczywiście dzisiaj są tańsze niż wczoraj, więc nie wiem o co to całe zamieszanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Eggs US - Price - Chart - Historical Data - News 2
Pobierz