Wpis z mikrobloga

@Gramwwowa: bo tak nawkręcali facetom. Zresztą ten stereotyp, że babę ciągle głowa boli i nie ma ochoty na s--s skądś się wziął. Sporo facetów nawet nie wie, że ich żony to demony seksu tylko muszą być odpowiednio odpalone.
  • Odpowiedz
dlaczego ktoś miałby nie tyle wierzyć, co w ogóle myśleć że kobiety nie lubią seksu?

@Gramwwowa: poznałem całkiem dużo skrzywdzonych, co naprawdę w to uwierzyli, bo im matki to wmówiły. A jak mąż beciak i babsko potrafi postawić na swoim (a jak pewnie wiesz, kobiety są częściej dorosłymi dziećmi niż faceci / częściej przejawiają takie zachowania) + faktycznie tak uważa, to its over dla chłopa. Ze dwóch ogarnęło się i
  • Odpowiedz
@operatorkatapulty bo żaden mężczyzn to nigdy nie chciał seksu dla przyjemności tylko w celach prokreacji i po ślubie xD

@WhiskeyIHaze

Zresztą ten stereotyp, że babę ciągle głowa boli i nie ma ochoty na s--s skądś się wziął.

To trzeba słuchać kogoś innego niż zmęczonego życiem wujasa, który nie ma żadnych przyjemności w tym, że żona mu nie daje. Na wykopie piszą, że kobiety cały czas uprawiają s--s i 20 latki
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: mi tego nie musisz pisać.
@KrowkaAtomowka no nie wiem. na pewno mocno spadają możliwości bo jednak nie ma aż tyle czasu ale zapewne nadal chcą być mocno wyruchane. Chociaż część to chyba myśli, że po urodzeniu to mają tam na dole jakieś pobojowisko i faceta to będzie odrzucać.
  • Odpowiedz
@operatorkatapulty: Może nie każda, bo trudno mówić o wszystkich, ale większość kobiet po prostu lubi s--s. Nigdy nie miałem dziewczyny, która by mnie nie zaskakiwała swoimi pomysłami czy potrzebami. Jedna z moich pierwszych dziewczyn (klasa maturalna, jedno z lepszych liceów w Warszawie) na pierwszy raz mi zaproponowała s--s analny. xD Pozostałe tak samo. Myślę, że dużo kobiet nawet nie wie, że to lubi, albo im wmówiono, że s--s jest nudny,
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: mityczne bóle głowy pojawiają się gdy kobieta nie ma na ciebie ochoty. Tak samo jak facet, który woli zwalić sobie konia zamiast uprawiać s--s z partnerką. To nie zmienia faktu, że na s--s jako taki oboje mają ochotę.
  • Odpowiedz
@operatorkatapulty: a co, na tych streamach kobiety podrywaja brzydkich mezczyzn z czatu i puszczaja sie z nimi za free poza kamera?

@Gramwwowa Bo na tinderze czesto sprawiaja wrazenie jakby chcialy za wszelka cene go uniknac, i nawet specjalnie po to zalozyly konto na tinderze zeby znalezc faceta ktory ich obroni przed seksem

Za to w prawdziwym swiecie czesto zachowuja sie jakby s--s nie byl wspolna przyjemnoscia tylko jakas przysluga z
An-Dagda - @operatorkatapulty: a co, na tych streamach kobiety podrywaja brzydkich me...
  • Odpowiedz
@operatorkatapulty: obejrzałem wczoraj skróty ze streama sprzed miesiąca, gdzie naprawdę ładna laska (Karolina chyba) mu wprost mówiła, że ma ciśnienie i z nim chce się tenteges, jak ją odprawił z kwitkiem to wróciła drugi raz, bo tak jej się chciało... ( _)
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze kobiety po prostu nie lubią seksu z brzydkimi, nudnymi i bezużytecznymi facetami, którym albo nie staje, albo dochodzą po 5 min, bo cierpią na zaburzenia erekcji, bo wała do p---o kilka razy w tygodniu
  • Odpowiedz