Aktywne Wpisy

Jailer +1546
Mam dobry humor, więc robię rozdajo xD
Spośród plusujących ten wpis wylosuję osobę, która dostanie klucz Steam najlepszej gry ostatnich lat, a mianowicie Clair Obscur: Expedition 33!
Jest jedna, prosta zasada: zielonki wypad.
#clairobscur #expedition33 #gry #steam #rozdajo
Spośród plusujących ten wpis wylosuję osobę, która dostanie klucz Steam najlepszej gry ostatnich lat, a mianowicie Clair Obscur: Expedition 33!
Jest jedna, prosta zasada: zielonki wypad.
#clairobscur #expedition33 #gry #steam #rozdajo

Już widać fanów cyberbąka (specjalnie z małej) próbujących się zrewanżować za te wszystkie lata upokorzeń i porównań do #gta
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry

źródło: eCsMEf82FYZaSWiKATzWpM
Pobierz
#ajemge1
@Gramwwowa: poznałem całkiem dużo skrzywdzonych, co naprawdę w to uwierzyli, bo im matki to wmówiły. A jak mąż beciak i babsko potrafi postawić na swoim (a jak pewnie wiesz, kobiety są częściej dorosłymi dziećmi niż faceci / częściej przejawiają takie zachowania) + faktycznie tak uważa, to its over dla chłopa. Ze dwóch ogarnęło się i
@operatorkatapulty: Nie odpalałem tych streamów, ale po screenach i wpisach widzę, że patologie ciągnie do patologii. Nikt normalny nie wbija się od razu na chatę do obcego typa XD
@WhiskeyIHaze
To trzeba słuchać kogoś innego niż zmęczonego życiem wujasa, który nie ma żadnych przyjemności w tym, że żona mu nie daje. Na wykopie piszą, że kobiety cały czas uprawiają s--s i 20 latki
@KrowkaAtomowka no nie wiem. na pewno mocno spadają możliwości bo jednak nie ma aż tyle czasu ale zapewne nadal chcą być mocno wyruchane. Chociaż część to chyba myśli, że po urodzeniu to mają tam na dole jakieś pobojowisko i faceta to będzie odrzucać.
@naganiaczherculesa: czyli jak?
@Gramwwowa Bo na tinderze czesto sprawiaja wrazenie jakby chcialy za wszelka cene go uniknac, i nawet specjalnie po to zalozyly konto na tinderze zeby znalezc faceta ktory ich obroni przed seksem
Za to w prawdziwym swiecie czesto zachowuja sie jakby s--s nie byl wspolna przyjemnoscia tylko jakas przysluga z