Aktywne Wpisy
MichuTop +471

Tywin_Lannister +27
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

Przy zakładaniu PKK trzeba było dostarczyć zdjęcia, badania lekarskie i jeszcze chyba coś, nie pamiętam, czy opłatę robi się jakąś, czy co tam jeszcze ode mnie chcieli.
Teraz po zdanym egzaminie prakycznym na info-car czytam że trzeba orzeczenie lekarskie, zdjęcia i opłatę za wyrobienie dokumentu i tu moje pytanie, czy te zdjęcia i orzeczenie, które szły do PKK już są załatwione, czy znowu muszę zrobić zdjęcia, albo znaleźć/zrobić ponownie orzeczenie lekarskie? xd
I druga sprawa, jeśli mam okulary, a planuję w tym roku laserową korektę, to czy po operacji i złożeniu wniosku o nowe PJ z 15 letnim terminem, i czy muszę w takim wypadku ponownie robić zdjęcia, czy awansem mogą przejść stare?
#prawojazdy #pkk #samochody #lasik #laserowakorekcjawzroku
https://info.mobywatel.gov.pl/aktualnosci/tymczasowe-elektroniczne-prawo-jazdy-kiedy-z-niego-skorzystasz
@nairoht @Wredna_pomarancza super! Dziękować za pomoc! (。◕‿‿◕。)