Wpis z mikrobloga

Jak wygląda kwestia cen ładnie położonych działek budowlanych w obszarze jak na zdjęciu? Pomiędzy #brzesko a #nowysacz do Krakowa to tylko godzina drogi więc nawet na hybrydę raz w tygodniu (odpukać). byłoby do przebolenia.. porównanie do okolic Wieliczki z której relatywnie blisko do KRK to duża różnica cenowa? Jak wygląda kwestia bezpieczeństwa tam? Widziałem sporo naprawdę okazałych domów po drodze #krakow #wieliczka #malopolska
BedeKsiedzemJakMojTata - Jak wygląda kwestia cen ładnie położonych działek budowlanyc...

źródło: Screenshot_2025-03-02-21-55-11-168-edit_com.android.chrome

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BedeKsiedzemJakMojTata Wieliczka staje się powoli kolejną dzielnicą Krakowa. Teraz między Brzeskiem a Nowym Sączem jest budowana nowa droga więc w przyszłości transport powinien być jeszcze bardziej sprawny. Między Brzeskiem a Czchowem znajdziesz dużo fajnych działek i z ciekawym widokiem
  • Odpowiedz
@BedeKsiedzemJakMojTata: Obczaj sobie jeszcze działki na budowanej linii kolejowej Podłęże - Piekiełko. Np. taki Szczyrzyc jest strosunkowo tani, samochodem wielkiej biedy nie ma a za 4-5 lat pociągiem będziesz miał dojazd 30-50 minut
  • Odpowiedz
@BedeKsiedzemJakMojTata: widziałeś sporo okazałych domów bo dużo ludzi ma tu bardzo dużo pieniędzy. Działki budowlane zaczynają się od 12 tys za ar. Generalnie jeszcze rok temu szukałem małej działki to za 120 tys nic mi się nie udało kupić ;)
  • Odpowiedz