Mam tablet graficzny i szukam jakiegoś darmowego softu (lub ewentualnie trial, ale bez znaków wodnych itp.), w którym mógłbym odręcznie podpisywac dokumenty w formacie PDF z opcją dostosowania grubości linii i koloru.
Ktoś spotkał się z czymś takim? Na Androida nie ma problemu z tego typu softem, ale niestety nie urządza mnie to.
@PieknyWojciech: w Edge masz możliwość pisania po pdf, plus opcja zapisu tego, jest jakiś podstawowy wybór koloru i grubości ale nie czyta chyba siły nacisku
@PieknyWojciech: chyba nie ma, to raczej tak do zakreślania tekstu i lekkich notatek w dokumentach używam, wydaje mi się że większe możliwości ma Acrobat reader ale to pewnie musiałbyś sprswdzic i ewentualnie piracką wersję pobrać
@kromeczek: póki co jeszcze niczego nie testowałem oprócz Foxit Reader, którego używam na co dzień do PDF, ale niestety nie nadaje się w podanym zastosowaniu. Zerknę - dzięki!
Ktoś spotkał się z czymś takim?
Na Androida nie ma problemu z tego typu softem, ale niestety nie urządza mnie to.
#komputery #informatyka #oprogramowanie #software #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
@kromeczek: póki co jeszcze niczego nie testowałem oprócz Foxit Reader, którego używam na co dzień do PDF, ale niestety nie nadaje się w podanym zastosowaniu.
Zerknę - dzięki!