Aktywne Wpisy
nowszyja +17
Architekt: zrobimy balustrady z czystego szkła, będzie nowocześnie i mieszkania będą dobrze doświetlone.
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki

źródło: krakow
Pobierz
1-1-1-1 +17

Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego psa... z pokora w oczach. Upokorzenie...
Po jego oczach wiem że na długo zapamięta lekcje odemnie..a następnym razem wystartuje co najwyżej do Fiata Bravo z opcją Sport.
#samochody #motoryzacja #alfaromeo #bmw
Nic nie pobije aktualnej m3, więc nie wiem o czym ty do nas (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Alfa: 600 Nm
3,9 s do 100 km/h
BMW M3 Competition: 650 Nm
3,8 s do 100 km/h