Aktywne Wpisy
Besalama +97

Dave_Leet +6
#kiszak Denerwuje mnie to jak nie możecie przeżyć że gość grający dobrze w soulslikei i potrafi mówić o technikaliach oraz mechanikach tych gier w bardzo fajny sposób. Sami zróbcie kanał taki jak on i pokażcie co umiecie. Któraś krytykująca łajza umie zrobić no hita chociazby na jednym bosie w DS3? K---a nie sądze łajzy.
Kolejna sprawa to, że gość się zna na soulslike'ach dla mnie nie jest żadnym wyznacznikiem. To
Kolejna sprawa to, że gość się zna na soulslike'ach dla mnie nie jest żadnym wyznacznikiem. To

@mateo2111: Jeszcze raz. Bo nic nie zrozumialem. Po co Ci wiec cwiczenia wojskowe jesli nie chcesz isc na front?
A i zeby byla jasnosc ja jestem rpzeciwnikiem ZSW bo wiem jak to dziala gdyz przerabialem osobiscie. NIC NIE
@silnikAtrakcyjny No wiem, że to trochę nierealne, ale mówię o czysto hipotetycznej sytuacji. Ja jakbym miał gwarancję, że nie zostanę wysłany na front, a w
@mateo2111: Miras... Nie.
Ja bylem rok w ZSW. Czego mnie tam nauczyli? NICZEGO. Wierz mi badz nie ale nie chcesz
@mateo2111: Miras. Jak mnie wzieli do ZSW to strzelalem tak ze se zawsze przepustke "wystrzeliwalem". Nie potrzebowalem zeby mnie nauczyli bo wiesz co? Szkola mnie nauczyla. W szkole mialem cos takiego jak przysposobienie obronne. Nauczono mnie tam na czym polega strzelanie, jak zalozyc maske p-gazowa itp.
Pierwsza pomoc powiadasz... masz PJ? Ja nie. Ale z tego co wiem to na