Aktywne Wpisy

Jailer +1444
Mam dobry humor, więc robię rozdajo xD
Spośród plusujących ten wpis wylosuję osobę, która dostanie klucz Steam najlepszej gry ostatnich lat, a mianowicie Clair Obscur: Expedition 33!
Jest jedna, prosta zasada: zielonki wypad.
#clairobscur #expedition33 #gry #steam #rozdajo
Spośród plusujących ten wpis wylosuję osobę, która dostanie klucz Steam najlepszej gry ostatnich lat, a mianowicie Clair Obscur: Expedition 33!
Jest jedna, prosta zasada: zielonki wypad.
#clairobscur #expedition33 #gry #steam #rozdajo

Już widać fanów cyberbąka (specjalnie z małej) próbujących się zrewanżować za te wszystkie lata upokorzeń i porównań do #gta
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry

źródło: eCsMEf82FYZaSWiKATzWpM
Pobierz
Jestem na UoP i jest taka polityka że umowy podpisywane wyglądają tak
1. 3 msc (próbna)
2. 12 msc
3. 12 msc
4. Nieokreślony
Czy Ty też tak masz w firmie? Bo niektóre wykopki pisały mi że pracuje w kołchozie.
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
Czy Ty też tak masz w firmie?
moje pierwsze korpo 3, 6 , nieokreślony, teraz zmieniam firme i na wejscie dostałem 12 msc i pewnie potem juz nieokreślony.
1) 3 miesiące -> nieokreślony
2) 12 miesięcy -> nieokreślony
To co ty przedstawiasz to faktycznie kołchoz xd
@Ksiega_dusz: dokładnie tak. A że dla niektórych interlokutorów to objaw kołchozu, bo nie pragną zatrzymać pracownika od razu po pierwszej terminowej; dla mnie to objaw rozwydrzenia programajstrów.
P.S. Sam w życiu miałem raz wydłużony probation period z 3 do 6 mcy, później nielimitowany, ale w PL nie pracowałem na UoP z 12 lat.
Normalna firma:
a) umowa na rok -> nieokreślony
b) na 3 miesiace -> na pół roku -> nieokreślony
c) na 3 miesiące -> nieokreślony
to co opisujesz to januszerka najwyższej klasy, wiem bo sam ostatnio w takim kołchozie pracowałem.
pytanie kiedy zawierales umowe.
w czasach dobrobytu? a to masz ten nieokr zaraz po zakonczeniu 3m probnego... a teraz? mozna psa trzymac na smyczy i bedzie grzecznie z---------l 2.5 roku nastepne conajmniej