Wpis z mikrobloga

Jak obstawiacie czym uraczy nas dziś #korsir Wieruszowski biznesmen ? Sprzątanie strychu? Wymiana sprzęgła w DAFie? Wywóz złomu? Słucham Państwa propozycji ;) Ja osobiście strzelam że będzie naprawa hamulcy w BMW bo Yato przysłało z pomocy dla jutuberow narzędzia. Choć nie wiem czy to nie za szybko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wojtekg93 mnie najbardziej zastanawia to na jaki c--j tracicie czas na oglądanie rzeczy które wam się nie podobają i jedyne co z tego macie to że wysracie swoje żale w komentarzach. Nie chodzi nawet o samego korsira, jak się nie podoba to nie oglądać i znaleźć coś co spełnienia wasze oczekiwania a nie dupę spinać i ściągać się kto więcej spamu na ten temat naprodukuje
  • Odpowiedz
  • 9
@RidgeForrester: A kto mówi że się nie podobają? Te filmiki spoko się ogląda a że przy okazji można troszkę pośmieszkować z kolejnego sprzątania garażu czy przekładania złomu z kupki na kupkę tym weselej.
  • Odpowiedz
Michał tłumaczy może

@TonyMalin: Michał to sobie może taki kontent na swój kanał wrzucić, a nie jeszcze wieruszowskiemu celebrycie podbijać oglądalność :)
  • Odpowiedz
  • 2
@wojtekg93 mnie to bardziej ciekawi za ile czasu weźmie się za naprawę auta. Mimo wszystko już denerwuje oglądanie co odcinek sprzątania strychu gdzie można zrobić to w jeden dzien czy w dwa.
  • Odpowiedz
  • 0
@FKSSM: Ogólnie to teraz na YT i to nie tylko u korsira to filmy opierają się na tym co akurat trzeba pokazać z Temu Yato Vevora czy innego chińskiego chłamu. Ma robić hamulce w BMW ale czekał na narzędzia z Yato itd. Ja rozumiem że z czegoś te jurubery muszą żyć ale ostatnio to się zrobily istne telezakupy mango na jutubie.
  • Odpowiedz