Aktywne Wpisy

purrminator +23
Od razu uprzedzam, nie zwracam za onkologa ( ಠ_ಠ)
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.

źródło: codogurwy
PobierzBierzcie i jedzcie z tego wszyscy. To jest bowiem focaccia moja, która dla was będzie wydana.

źródło: Go-wyyFWkAEZlXo
Pobierz
Szef Kancelarii Prezydenta Ukrainy Zełenskiego – Andrij Jermak – mówi, że nadszedł czas, aby zorganizować spotkanie między Zełenskim a Xi. Kiedy Ameryka porzuca swoich sojuszników, Chiny wkraczają do gry. Trump nie tylko osłabił NATO – otworzył drzwi dla Chin, by stały się nowym globalnym rozgrywającym.
Źródło: https://x.com/i/status/1896003450397212855
#ukraina
źródło: c63cfac51375fc00c756edb32cd85a1f3245ab8350c61b675079a564c95e7525
Pobierzźródło: a7df3152ae858bee738d58851737d0b8 (1)
PobierzPrzecież Trump by stał się wtedy pośmiewiskiem
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: Powodzenia. Skończą jak kraje afrykańskie z chińskim przemysłem papiezmachajacyreka.jpg
A zrobić to można łatwo, EU-Chiny nadal rozliczają transakcje finansowe w dolarach, Chińczycy od lat kombinują jak pozbawić dolara autorytetu i zrzucić go z pozycji dominacji nad światowym handlem.
Rubel, rupia, peso
Ale piszesz o Chinach czy USA? Odkąd tow. Krasnov przejął Biały Dom to niestety trzeba precyzować takie wypowiedzi.
Skoro Ukraina jest już pogodzona z utratą części terytorium i porzuceniem Krymu to teraz Zelensky nie potrzebuje USA, tylko kogoś kto będzie ruskich trzymał w szachu. Osobiście obstawiałem Turcję ze wsparciem UE, ale Chiny to chyba
Świat bije brawo, Chiny są na topie a USA pośmiewiskiem.
Rozkręca się handel UE-Chiny a po kilku latach świat bez mrugnięcia pozwala Chinom zająć Tajwan.
Atrakcyjność UE jako partnera handlowego, atrakcyjność europejskiego rynku konsumpcyjnego jest tak ogromna że nie tylko Turcy ale i Chińczycy wiele dają za przychylność europejskich elit wobec