Wpis z mikrobloga

Hej, zamówiłam na amazonie marketplace rzecz warta prawie 4000 zł. Okazało się że wysyłka jest z UK. Sprzedawca wysłał Royalmailem - rano wstaje a tam mail ze zamówienie dostarczone. Śledzenie pokazuje coś takiego. Czy ta paczka w ogóle opuściła Anglię? Macie może jakieś przykładowe świeże śledzenie paczki do PL żebym mogła porównać? 27.02 paczka wyruszyła w drogę a została niby dostarczona dwa dni później 1 marca. Dostarczana przez postal office w Leeds (dzielnica Sheepscar), dwie godziny niby dostarczona w PL. Martwi mnie tylko ta Gdynia na samym końcu śledzenia czy nie będą się upierać ze dotarła do PL. #royalmail #emigracja #uk #anglia #przesylki #pytanie
pozzytywka - Hej, zamówiłam na amazonie marketplace rzecz warta prawie 4000 zł. Okaza...

źródło: IMG_5344

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cineczeq no właśnie Amazon dopiero za dwa dni mam się odezwać po kontakcie ze sprzedającym, więc już teraz próbuje ogarnąć wszystkie informacje żeby im pokazać że ta paczka nie skończyła w Gdyni a tak wygląda na pierwszy rzut oka. Miałam nadzieję że ktoś mi pokaże swoje śledzenie gdzie czarno na białym widać wszystkie kroki - że paczka dotarła do Polski chociażby 😅
  • Odpowiedz