Aktywne Wpisy

Ana77 +135
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

mam_spanko +62

źródło: 1000060367
Pobierz
#motocykle
@Bodzias1844: Proste, że tak. Nawet się przejadę kawałek i jeszcze zostawię na spokojnie na stopce centralnej, niech sobie pochodzi chwilkę. Później wlatuje płukanka, 15-20 minut na wolnych obrotach, gaszę i po około 15 minutach odkręcam korek spustowy. Bagnet wyjmij podczas spuszczania oleju. Jak zleci sobie na spokojnie wszystko, tak, że już nie kapie, to zakręć śrubę spustową tak leciutko, postaw na stopce
@apeee: Rozgrzewa się po to, aby lepkość oleju spadła do temperatury roboczej i łatwiej i szybciej olej spływał. Żadnych osadów to nie ruszy, gwarantuję.
@11mariom: Pomaga rozrzedzić olej, aby więcej spłynęło go z układu, co za tym idzie, stary olej nie degradował świeżego na starcie. Dodatki ochronne zapobiegają niebezpiecznym spadkom lepkości granicznej, aby ochronić powierzchnie styku, lub łożyska. Stosowana regularnie zapobiega osadzaniu się depozytów w okolicach pierścieni olejowych, oraz pomaga usuwać mniejsze depozyty. W samochodzie dzięki regularnemu stosowaniu udało mi się zmniejszyć pobór oleju o ponad połowę bo z
@11mariom:
@tomasz-aleksander-barania: Nie potwierdzam. Widzę korzyści, z autopsji wiem, że działa i nie zrezygnuję ani ze stosowania, ani z polecania.
@tomasz-aleksander-barania: Nie zaprzeczam. Sam w samochodach zmieniam max co 10k, w motocyklu bez względu na to, ile w sezonie przejechałem, ale nigdy nie zmieniłem
W instytucjach każdego pojazdu jaki mam jest by rozgrzać olej przed wymianą i tyle. Ale to dla Ciebie na chłopski rozum to nie będzie argument, bo zalecenia producenta na pewno są złe. XD
Zasłyszane i wyssane z palca jest nie stosowanie czegoś co nie jest w zdecydowanej większości przypadków potrzebne. No ładnie próbujesz odwrócić kota ogonem.