Wpis z mikrobloga

ja już mam dosyć tej waszej metafizyki i beznadziejnego p--------o wokół Trumpa.

Typ ostro pogrywa i atakuje Sojuszników: Kanada, Dania... co budzi niepewności w sojuszu.
Fanboje Trumpa tłumaczą że to taki styl dyplomacji, nic takiego zawsze ostro zaczyna żeby coś wygrać...

Później przed spotkaniem z Rosją w----------ą wszystkie karty na śmietnik i z góry już zakładają że praktycznie nic nie jest do ugrania. Rosja dostaje to co chce już zanim do stołu siedli. A Trumpa obchodzi tylko hajs z Ukrainy i pokój za wszelką cenę a La Chamberlain 1938.

Dalej jest bełkotanie o przyjaźni z Rosją i ściągnięcia embargo. Złote karty dla oligarchów.

Trump z przydupasami powtarzają Kremlowską propagandę o złym dyktatorze Zełenskym, ale zapytany o tym czy Putin to dyktator nie potrafi się określić.

Mam dosyć grania w wasze urojenia że Trump gra szachy 99999D i głupie wykopki tego nie widzą.

Przed wyborami, z jakimkolwiek fanem Trumpa nie gadałem to mówił że jest to lepszy wybór dla nas bo złapie Putina za pysk i zakończy wojnę.
Kamala by połowę z tych rzeczy zrobiła to na wykopie po 8tys znaleziska by wychodziły jak to zdradziecka lewacka szmata zniszczyła pozycję lidera w USA, sprzedała Ukrainę i jest onucą, no ale jak Trump to robi to nagle metafizyka spotkanie z wyższym...

#trump #bekazprawakow #polityka #usa #neuropa
McWozniak - ja już mam dosyć tej waszej metafizyki i beznadziejnego p--------o wokół ...

źródło: 1000011584

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@McWozniak pisowcy dostali takiego zwarcia w swoich pustych łbach że będą krzyczeć Donald trump nawet jak ten ogłosi że ma Polskę w dupie
  • Odpowiedz
@McWozniak: Po prostu grunt pod nogami sypie się miłośnikom wielkiego chujmorza, bo cały ten koncept oparty był o stabilne i roztaczające nad wszystkim pieczę USA. A a tu zonk, bo pomarańczowy to wielki prywaciarz i tylko kupiecka mentalność opierająca się na bezpośrednim interesie finansowym jest tym, co rozumie i czym się kieruje gardząc wyrafinowaną, amerykańska starą szkołą polityki międzynarodowej i tego właśnie oczekuje egocentryczny, amerykański hillbilly skaczący w czerwonej czapeczce.
  • Odpowiedz
@McWozniak

Mają tak duży dysonans poznawczy, że zostaje jedynie wyzywanie od lewaków i dzieci, które nie rozumieją geniuszu pomarańczowego
  • Odpowiedz
Kamala by połowę z tych rzeczy zrobiła to na wykopie po 8tys znaleziska by wychodziły jak to zdradziecka lewacka szmata zniszczyła pozycję lidera w USA, sprzedała Ukrainę i jest onucą, no ale jak Trump to robi to nagle metafizyka spotkanie z wyższym

@McWozniak no akurat od 3 dni jakieś 90% wpisów w gorących jest w tym tonie o Trumpie, a popierające go jedynie pojedyncze, wiec juz nie przesadzaj, że nikt tu
  • Odpowiedz
  • 1
@ekjrwhrkjew: wiem że duża liczba osób tu narzeka ale wciąż dość dużo jest tych którzy bronią. Na głównej mogę napisać że nie mam nic do osób LGBT i dostać 10+ 132-, a tym czasem komentarze fikołkujacę w sprawie Trumpa często utrzymują się na równi pod tym względem. Ja nie mówię że cały wykop jest za Trumpem wciąż ale jest to stanowczo za dużo komentarzy i poparcia do nich.
W scenariuszu
  • Odpowiedz
@McWozniak to odpowiedz dlaczego USA dalej daje wywiad Ukrainie, b--ń Ukrainie i obecnie chciało robić biznesy z Ukraina.

Czy ty uważasz ze rosja nie wie ze mile słowa trumpa w ich kierunku za którymi idzie dalsze zbrojenie Ukrainy to blef ?
  • Odpowiedz
  • 0
@Pixario: a za Obamy!!!!!! Reset Obamy był błędem, Ameryka nie powinna była popełnić tego błędu ponownie i to w chwili gdzie wciąż Rosja morduje Ukraińców.
Jak zwykle, wszystko aby nie powiedzieć złego słowa o pomarańczowym orangutanie z którego zrobiliście sobie bożka.

• Odpowiedz
a za Obamy!!!!!! Reset Obamy był błędem, Ameryka nie powinna była popełnić tego błędu ponownie i to w chwili gdzie wciąż Rosja morduje Ukraińców.

Jak zwykle, wszystko aby nie powiedzieć złego słowa o pomarańczowym orangutanie z którego zrobiliście sobie bożka.

Nawet mi was nie żal

@McWozniak: Rozumiem twój punkt widzenia, ale pozwól, że odniosę się do tego z szerszej perspektywy i spróbuję obalić tezę, że reset Obamy był jednoznacznym błędem,
  • Odpowiedz