Aktywne Wpisy

euklides +60
Ale się kurde stresuje, zaczynam budowę domu (dzisiaj, konkretnie dzisiaj startuje), a w maju ma mi się urodzić dziecko. Wszystko jest tak jak sobie planowałem po skończeniu studiów ale stres straszny...
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,

Pokażę Wam kawałek mojej mordy ʖ͡º)

źródło: temp_file8581019454285615002
Pobierz
Typ ostro pogrywa i atakuje Sojuszników: Kanada, Dania... co budzi niepewności w sojuszu.
Fanboje Trumpa tłumaczą że to taki styl dyplomacji, nic takiego zawsze ostro zaczyna żeby coś wygrać...
Później przed spotkaniem z Rosją w----------ą wszystkie karty na śmietnik i z góry już zakładają że praktycznie nic nie jest do ugrania. Rosja dostaje to co chce już zanim do stołu siedli. A Trumpa obchodzi tylko hajs z Ukrainy i pokój za wszelką cenę a La Chamberlain 1938.
Dalej jest bełkotanie o przyjaźni z Rosją i ściągnięcia embargo. Złote karty dla oligarchów.
Trump z przydupasami powtarzają Kremlowską propagandę o złym dyktatorze Zełenskym, ale zapytany o tym czy Putin to dyktator nie potrafi się określić.
Mam dosyć grania w wasze urojenia że Trump gra szachy 99999D i głupie wykopki tego nie widzą.
Przed wyborami, z jakimkolwiek fanem Trumpa nie gadałem to mówił że jest to lepszy wybór dla nas bo złapie Putina za pysk i zakończy wojnę.
Kamala by połowę z tych rzeczy zrobiła to na wykopie po 8tys znaleziska by wychodziły jak to zdradziecka lewacka szmata zniszczyła pozycję lidera w USA, sprzedała Ukrainę i jest onucą, no ale jak Trump to robi to nagle metafizyka spotkanie z wyższym...
#trump #bekazprawakow #polityka #usa #neuropa
źródło: 1000011584
PobierzMają tak duży dysonans poznawczy, że zostaje jedynie wyzywanie od lewaków i dzieci, które nie rozumieją geniuszu pomarańczowego
@McWozniak no akurat od 3 dni jakieś 90% wpisów w gorących jest w tym tonie o Trumpie, a popierające go jedynie pojedyncze, wiec juz nie przesadzaj, że nikt tu
Dokładnie co dostali. Tylko konkrety?
@McWozniak:
W scenariuszu
@McWozniak:
Czy ty uważasz ze rosja nie wie ze mile słowa trumpa w ich kierunku za którymi idzie dalsze zbrojenie Ukrainy to blef ?
źródło: copilot_image_1740947504608
Pobierzźródło: 130905094107-02-obama-putin-0905
PobierzJak zwykle, wszystko aby nie powiedzieć złego słowa o pomarańczowym orangutanie z którego zrobiliście sobie bożka.
@McWozniak: Rozumiem twój punkt widzenia, ale pozwól, że odniosę się do tego z szerszej perspektywy i spróbuję obalić tezę, że reset Obamy był jednoznacznym błędem,