Aktywne Wpisy

Nighthuntero +325

źródło: 1000021004
Pobierz
yourgrandma +64
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą piosenki z musicali. Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:

źródło: MUSICALE
Pobierz
Wczoraj dostalem list od Frommer Legal z zadaniem zaplaty 935,80€. Wydawalo mi sie, ze na moim telefonie i komputerze zablokowalem mozliwosc automatycznego seedowania w torrentach, no ale w ich pismie chca ode mnie 700.00€ za udostepnianie filmu, i 235,80€ za koszty administracyjne / prawnicze.
Nie badzcie tak nieostrozni jak ja i sprawdzcie czy jest mozliwosc bezpiecznego pobierania filmow w Niemczech.
Ja na pewno teraz sobie odpuszcze pobieranie w Niemczech.
Nie wiem jak to sie skonczy. Na pewno zaplace. Nie wiem czy mniej czy wiecej czy dokladnie tyle ile ode mnie zazadali.
Dodatkowo wysylaja dokument, w ktorym domagaja sie deklaracji o zaprzestaniu dalszwgo nielegalnego pobierania i jednoczesnie, ze za kazdy inny przypadek tez odpowiednio zaplacisz.
Z zaplata nie mam problemu, ale ten dolument mi nie lezy, wiec najpewniej skorzystam z darmowej konsultacji z firmami, ktore pomagaja z tego typu sprawami i wysla inny, zmodyfikowany dokument do tej firmy.
#niemcy #emigracja #prawo #piratujo #torrent #zalesie #ciekawostki
źródło: temp_file446074869811559313
PobierzSerwisy debrid albo Seedbox i hulaj dusza ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Poczytaj może się tego po prostu nie placi, skasuj plik i mów że ty nic nie wiesz i że wpisali w excela randomowy adres IP który się okazał twoim, żeby wyrobić normę.
@sosiwoczostkowe: blokowanie nic nie daje, bo i tak szczątkowo udostępniasz
na przyszłośc oglądaj/ściągaj z filmana
@xc4HzTdVd85aGvvK Poczytalem juz duzo na reddicie. Ale problem jest taki, ze korzystalem z internetu, ktory byl na czlonka rodziny i nie chce mu syfu narobic. Jakby bylo na mnie to moze inaczej bym do tego podszedl.
@getin Na razie to bede w zalobie i zadnych plikow juz nie sciagam.
@sosiwoczostkowe: Piratebej - zatoka desperatów. Pisałem tutaj ostatnio o tym miejscu. Mamy 2025 i tylko prywatne trackery. Piratebej to już przeżytek.
Tak czy inaczej, torrenty bez VPN to proszenie się o problemy praktycznie w każdym kraju.
https://www.reddit.com/r/Piracy/comments/1i860gn/i_need_help_asap/
https://old.reddit.com/r/Piracy/wiki/faq/isp_complaints
Prywatne trakery by Ci tego nie zrobiły. Ale że jesteś rasową pijawą bo napisałeś wyłączone wysyłanie. To mi Cię nie żal.
@Aperitiff Na razie podziekuje zupelnie za pobieranie.
@rewter Korzystalem z internetu czlonka rodziny i na niego przyszlo. Jesli napisalem, ze
Komentarz usunięty przez autora