Wpis z mikrobloga

@snorli12: Nie kupować, wyczekać, kilka miesięcy do roku i cena będzie wynosić około 12000. P------o ich z tymi cenami ostro. Już nawet zastanawiałem się nad 5080, mimo że też niewarta aktualnej ceny, ale jednak się wstrzymam. Nie mam parcia, żeby mieć kartę na już
  • Odpowiedz
@snorli12: uwierz mi Polacy lubią dużo płacić i chociażby mieli nie jeść i nie pić oraz spać pod mostem to kupią takie coś żeby poczuć się lepszymi od innych.
  • Odpowiedz
Kogo na to stać? Przecież za tyle to można kupić porządny samochód używany

@snorli12: Śmiem otwarcie twierdzić, że to jest bardzo dużej mierze efekt tego iż dziś każdy musi mieć komputer jak streamer topowy w cenie samochodu właśnie.
  • Odpowiedz
Niby dlaczego?

@snorli12: Mnie się nie pytaj, pytaj się ludzi którzy kupują takie rzeczy. Ale najczęściej to chyba po prostu ludzie przesadzają totalnie nie umiejąc w proporcje
  • Odpowiedz
@snorli12: Ale za taką cenę kupi tylko ostatni idiota jak na OLX są w cenie 13-14k i jak się pewnie dobrze pogada to jeszcze się fakturę ogarnie. XKOM szuka po prostu frajerów i podejrzewam, że znalazł już niejednego co sobie pomyślał "odliczę sobie od podatku to będzie prawie MSRP, księgowa na pewno znajdzie powód zakupu" XD

Wiecie czemu karty 5XXX wiszą najdłużej w sklepie MSI? Bo tam niema możliwości wzięcia
  • Odpowiedz