Aktywne Wpisy

Pierwsza w całości przespana noc. Elegancko na korytarzu bo cała toksykologia z------a a ja respiratora już nie potrzebuję. Dzisiaj mam niby rozmawiać z psychiatrą. #samobojstwo #szpital #depresja

źródło: 1000002545
Pobierz
Graner +11
źródło:
Pobierz2. Reset Obamy z Ruskimi zapomniał? Serial Reset to pokłosie tej zabawy...
3. Nie ma nowego lidera i nie będzie bo... nie ma uzbrojenia. Chyba, że piszesz o Rosji czy Chinach.
Kiedy się urodziłeś?
Szachy 5d trumpa
źródło: 479-4793484_meme-pepe-cringe-gross-epic-nature-beach-wedding
PobierzEuropa to nie jest jeden kraj i nie będzie.
Jedność polityki, decyzji, jedna armia, kompatybilność sprzętu... Wiele problemów
Wielu nadal pali się do handlu z Putinem...
Uzgodnili wspólnie tylko, żeby zaglodzić PIS, krzywiznę banana i wzór nakrętki
Idź spłacaj do banku połowę raty...
To się dowiesz.
#machajacypapaj
Powiedz, że nie jesteś starszy niż dwadzieścia lat, bo inaczej nie ma dla ciebie ratunku.
Część państw sojuszu dokonała sabotażu działając na jego szkodę i wspierając Rosję.
A Trump do tego nic nie ma.
Polska działa zgodnie z wytycznymi sojuszu. Jesteśmy ok.
Gdyby inni też tak zrobili nie byłoby problemu Ukrainy i twojej bezsensownej pisaniny.
Rozumiem, że Chiny to członek NATO?
Twój argument jest chory i kuleje.
Ja piszę o czołgach i pociskach w Europie...
Słucham też piosenek i jem amerykańskie witaminy. Dominacja i supremacja.
Pytam jeszcze raz co to ma do ilości czołgów i dronów w Europie?
Niemcy zyskały kontrolę nad kontynentem po wprowadzeniu Euro i jak to przekuły na sukces gospodarczy i militarny?
Jak potężną armię mają?
Zwolnienia, recesja, zamknięcie atomu i lansowanie samobójczej polityki migracyjnej i socjalnej. O pakcie energetycznym z Putinem nie wspomnę.
@Chlebek_Pyszny: I to niestety nie jest wcale takie do końca pozytywne, bo Francuzi mają też silne tendencje do uważania się za pępek Europy, którym w mniemaniu wielu