Aktywne Wpisy
karaszer0 +767
#kryptowaluty
Prezydent kraju xD
Prezydent kraju xD

źródło: image
Pobierz
jan_pawulon5 +47
Wykopki doradźcie, mam sąsiada który stracił dwie nogi przez cukrzyce i siedzi tak w domu bez niczego. Ma 1700 zł najniższej renty które przeznacza na jedzenie i szlugi. Pomagam mu, chodzę po jedzenie i podstawowe sprawunki.
Bardzo mi go szkoda, chłop nie ma w domu ani telewizji ani dostępu do podstawowych informacji. Chciałbym mu kupić jakiś używany telewizor z dekoderem czy nawet jakieś głupie DVD żeby miał co oglądać bo jak na
Bardzo mi go szkoda, chłop nie ma w domu ani telewizji ani dostępu do podstawowych informacji. Chciałbym mu kupić jakiś używany telewizor z dekoderem czy nawet jakieś głupie DVD żeby miał co oglądać bo jak na
Przyznać się. Kto kupił na górce?
źródło: IMG_6483
Pobierzno jak? ci z dofinsnsowaniem to ta stroma czesc wykresu, doplaty sa niekatualne od roku i to ta powoli opadajace czesc wykresu - czytaj gorka
@chilon:
@del855:
No chodzi o to że dzięki dopłatom z BK2% rata była 2x niższa niż komercyjna więc to że cena mieszkania wzrosła z 14k na 18k (wzrost o 30%) nie offsetuje tego że rata spadła o 50%. Bekowicze dalej są wygrani, przegrał podatnik i kupujący
Meh... jeszcze raz: zakup na górce to NIE jest bk2, tylko ci co kupili po nich