✨️ Obserwuj #mirkoanonim Kończy mi się niedługo umowa w kołchozie, nie chcę przedłużać umowy bo kołchoz za mocno wjeżdża mi na psychikę. Tylko pojawia się problem że nie wiem co dalej. Nie chcę gnić na #neet, ale szukanie nowej pracy napawa mnie lękiem, zresztą alternatywą na zadupiu którym mieszkam jest inny kołchoz albo supermarket. Myślałem nad tym aby pójść jakiś na kurs zawodowy który podniesie moje kalifikacje, ale podobnie jak przy szukaniu pracy pojawia się lęk, i do tego nie wiem na jaki kurs pójść. Pewnie złożę papiery do innego kołchozu ale obawiam się że moje s----------e mnie przed tym powstrzyma. #praca #pracbaza #kolchoz #zalesie #s----------e
@mirko_anonim: napisz do mnie na priv. Pomagam przy kursach online na testowanie aplikacji i stron www lub zarządzanie zespołem. Dodatkowo potem jest staż na umowie o prace też online.
@mirko_anonim: Pamietaj że w marketach bardzo często są umowy na 3/4 etatu. Więc zastanów się czy stać Cię na pracę na 3/4 etatu. Ale poza zadupiem też mają pracę :) Czasem nawet lepiej płatną.
pewny-filozof-79: Jeżeli Twoim życiem kieruje lek i masz dużo wolnego czasu to idz na 3 miesiące na oddział dzienny psychiatryczny, a potem kontynuuj życie bez lęku
Kończy mi się niedługo umowa w kołchozie, nie chcę przedłużać umowy bo kołchoz za mocno wjeżdża mi na psychikę.
Tylko pojawia się problem że nie wiem co dalej.
Nie chcę gnić na #neet, ale szukanie nowej pracy napawa mnie lękiem, zresztą alternatywą na zadupiu którym mieszkam jest inny kołchoz albo supermarket.
Myślałem nad tym aby pójść jakiś na kurs zawodowy który podniesie moje kalifikacje, ale podobnie jak przy szukaniu pracy pojawia się lęk, i do tego nie wiem na jaki kurs pójść.
Pewnie złożę papiery do innego kołchozu ale obawiam się że moje s----------e mnie przed tym powstrzyma.
#praca #pracbaza #kolchoz #zalesie #s----------e
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi