Wpis z mikrobloga

Dwa tygodnie temu zostawiła mnie dziewczyna po ponad dwóch latach udanego związku, a ja nie potrafię się z tego podnieść i wciąż jestem na dnie...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tyczmistrz:
Ja się ponad rok zbierałam po kilkuletnim związku, teraz jest dobrze, to w końcu mija. Nie tłum smutku ani złości, to normalne. Najważniejsze to mieć się komu wygadać i zająć się czymś fajnym, nawet jak Ci się nie będzie chciało.
  • Odpowiedz
@Tyczmistrz: no tak po 2 latach będzie ok, po 5 całkowita obojętnośc, akurat to się łatwo leczy, ważne aby nie pielęgnować nie myśleć, obrzydzać sobie, wspominać co złe i znależć szybko leczenie młodymi piersiami
  • Odpowiedz
@Tyczmistrz u mnie w grudniu rozstanie po 6 latach razem i chyba 4 mieszkania razem. Na początku było średnio, były małe dołki, ale w sumie trwało to krótko. W lutym już na luzie, a teraz karny tych 6 lat nie było. Szybko mi przeszło. Teraz żyję sobie sam, ciągle mam co robić, a nawet czasu za mało.
  • Odpowiedz
@Tyczmistrz: Idz na dziwki albo z roksy albo tindera. Im więcej szonow zrobisz tym lepiej, bo przestaniesz je porstrzegac jako coś niesamowitego. Ja do 23l kisiłem ogóra mimo brania, bo żyłem ideałami. Potem dwie laski zrobiły mnie w c---a, masa kumpli była zdradzanych i zacząłem robić to co one, czyli myśleć kroczem. Teraz nie ma opcji żebym się emocjonalnie zaangażował kiedykolwiek nawet w połowie jak kiedyś
  • Odpowiedz