Aktywne Wpisy

kluha666 +807
Kupno Steam Decka i czytnika ebooków, to były moje najlepsze decyzje zakupowe ostatnich lat. Dzięki temu pierwszemu, ponownie rozbudziłem w sobie pasję do gier, a drugie pozwala mi w łatwy i wygodny sposób czytać. Wiem. C---a was to obchodzi, ale po prostu się cieszę.

opk20 +56
Apropo mojego grasowania po starych filmach z uniwersum i very first nagraniach w kambo z 2016r. (na kanale dostępne u mnie i oczywiście Popasa), można odnieść wrażenie (graniczące z pewnością), że maks ile Gapa ma paszport ważny to jeszcze rok. O ile wyrobił nowy przed wyjazdem do Kambo.
Wrócić do PL nie chce, nawet w odwiedziny.
Uprzejmie informuję, bo wiem, Panie Marcinie, że pan czytasz, że możesz do mnie napisać na @ (jest ogólnodostępny). Za długi NIC Ci w PL nie grozi. Chyba, że to było wyłudzenie, to musisz poczekać ten rok, może dwa.
Ale poważnie, daj znać na @, może pomogę. Uprzedzam, tanio nie jest, ale na filmie Łysego widziałem kupe siana to się dogadamy ;).
I dej pan spokój tym surogatkom już. Jedna zdechnie bez drugiej, przyniesiesz drugą to dwie zdechną.
źródło: How-to-teach-kids-to-spot-scam-blog-01
PobierzByły tu rozmowy na ten temat bo poddawane było w wątpliwość czy można bez wizyty w ambasadzie to załatwić ale chyba się da, przynajmniej tak z tych wątków wynikało.
A co do kasy z gniota to tam było z 5 koła dolarów to że Klapek tam kciuka przykładał
Musi zrobić paszport tymczasowy, zwracajac sie profilem zaufanym do Rzeczypospolitej Polskiej, na tej podstawie dostanie (o ile załatwi zaświadczenie o uregulowanyuch wpłatach alimentacyjnych) glejt, żeby wyjechać do ambasady w Tajlandii.
Coś go blokuje wg mnie. Nie zgadnę w życiu co ;).
@dizel81: tak, była taka opcja i to dość niedługo bo wielkim apelu w "najwazniejszym live w historii kanału" gdzie od razu NA
Nie ma ślubu, nie pracuje, nie studiuje, nie ma legalnego biznesu więc nie ma karty stałego pobytu. Do Tajlandii też nie jeździ przedłużać wizy. On jest nielegalnym imigrantem w kraju 3 świata. Nawet nie może wyjechać, bo na lotnisku od razu go aresztują i dadzą deport do Polski z dożywotnim zakazem powrotu