@Vadzior: Nie jest źle, Parmezan, Gwarek i Kingpin pewnie kupię. Poczekam aż ktoś sprawdzi te FF i Pinta, ale pewnie BIPE trzeba będzie kupić. Reszta to raczej, na jedno kopyto będzie :P
@wacek_1984: Oho, czyli tak trochę bezalkoholowo xd Ja też lubię, że (dobre) bezalko zyskuje na popularności.
@HuopMariusz: Nepo klasa, raczej się nie zawiedziesz.
@Ucel: U mnie wczoraj w 3 lidlach nie było niczego z nowej oferty. W planach mam kupić prawie wszystko, dokładnie 31 piw z 34, bo tylu z nich nie piłem, a są głównie to nowości. Tak, w tym miesiącu bardzo ipkowo, brak pilsa
@Vadzior: szukam konkurencji dla 1na100 i Miłosława, był nawet sklep z piwami bezalko na wypoku (https://zdrowapianka.pl/ chyba) . Teraz piję dużo mniej niż kiedyś, a w tygodniu to 0 alko, ale bezalko jak dowali +30 to chętnie ;D
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
jak nie wiem co kupić to biorę nepo i jestem zadowolony( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HuopMariusz: Nepo klasa, raczej się nie zawiedziesz.
@Ucel: U mnie wczoraj w 3 lidlach nie było niczego z nowej oferty. W planach mam kupić prawie wszystko, dokładnie 31 piw z 34, bo tylu z nich nie piłem, a są głównie to nowości.
Tak, w tym miesiącu bardzo ipkowo, brak pilsa