Aktywne Wpisy

No to lecimy z plusikami. Zobaczymy gdzie przyjdzie wam siedzieć
( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #pasjonaciubogiegozartu #glupiewykopowezabawy
( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #pasjonaciubogiegozartu #glupiewykopowezabawy

źródło: 1025424_8-i-pytam-czy-pieklocentryzm
Pobierz
yourgrandma +58
Zakończyliśmy XLII edycję #wykopoweprzeboje.
Zwycięzca chyba nie będzie niespodzianką - wygrywa bogini wykopowych spermiarzy, czyli Alizée - Moi... Lolita. W finale pokonała Desireless - Voyage Voyage przewagą prawie 100 głosów. Trzecie miejsce zajmują słynne żule w taxi (cc: @bartton), czyli Vanessa Paradis - Joe Le Taxi.
Dziękuję wszystkim za tą edycję i przepraszam, że dopuściłem przez nieuwagę jedną piosenkę po hiszpańsku (na szczęście odpadła w
Zwycięzca chyba nie będzie niespodzianką - wygrywa bogini wykopowych spermiarzy, czyli Alizée - Moi... Lolita. W finale pokonała Desireless - Voyage Voyage przewagą prawie 100 głosów. Trzecie miejsce zajmują słynne żule w taxi (cc: @bartton), czyli Vanessa Paradis - Joe Le Taxi.
Dziękuję wszystkim za tą edycję i przepraszam, że dopuściłem przez nieuwagę jedną piosenkę po hiszpańsku (na szczęście odpadła w

źródło: a7f6fa833eb7c7ea73ecf2c09a70e68f712694a702b5e22add81ddd73734273d
Pobierz
Do tego dobra historia główna, historie towarzyszy. No i questy poboczne, które chociaż nie były na takim samym poziomie co w Wiedźminie 3 czy Cyberpunku, ale przynajmniej nie były proceduralne jak w Skyrimie, czy typu "zabij i przynieś" jak w Assasynach.
Tylko walka w pewnym momencie stała się powtarzalna, ale to nie znaczy, że prosta.
Cieszyły również artefakty mongolskie, które co nieco uczyły historii.
#gry #ghostoftsushima
źródło: 20250301191026_1
PobierzWięc podejrzewam, że dałoby radę na spokojnie przejść GoT w 60 godzin.
Masz na myśli te scenki jak pojawia się nowy quest? Mi się to akurat podobało, tak jakby zniechęcało to do żonglowania questami. Chyba, że masz na myśli te irytujące scenki po uwolnieniu wsi. Za pierwszym razem