Aktywne Wpisy

nigdypoalko92 +112
Pytanie od innych mirków z #rodzicielstwo. Też sie tak stresowaliscie? Ja w sumie wgl do momentu az nie trafiłem przed te drzwi i zaczelo do mnie docierac co sie dzieje. Ale mimo wszystko troszkę #chwalesie ze mogę dołożyć mała cegiełkę w celu poprawienia demografii w tym kraju( ͡~ ͜ʖ ͡°) #dzieci #szpital #porod #ojcostwo

źródło: 1000001228
Pobierz
HajlaBalajla +12
Chciałam opublikować oświadczenie, że dziękuję Wam chłopcy z tagu #przegryw #redpill i tym podobnych! Jestem #logikarozowychpaskow i spotykam się ostatnio z takim jednym szarym myszkiem. Czasami zaglądam na Wasze tagi (nie wiem w sumie czemu to sobie robię, bo głównie czytam tam treści że jestem podczłowiekiem przez to że mam chromosomy XX). Jednak mimo wszystko zaglądam tam czasami i sama sobie tłumaczę, że to po to żeby poznać bardziej mężczyzn, czegoś się może o Was nauczyć a zwłaszcza takich rzeczy, których byście sami kobiecie nie powiedzieli.
No i przeczytałam kiedyś tam westchnienia, że męskim marzeniem jest aby kobieta spojrzała głęboko w oczy i powiedziała mężczyźnie że chce żeby ją wyXXXXał tu i teraz. I ostatnio jak był odpowiedni nastrój z mojej strony to tak dokładnie zrobiłam. Teraz mój szary myszek pisze mi rzeczy, że jest wniebowzięty i nigdy nie czuł się taki męski i szczęśliwy UwU
Tak więc dziękuję za dzielenie się takimi treściami, uczyniliście życie pewnego faceta lepszym (i moje też, bo wiem co super działa w związku!!! a w dodatku taki boost +100 do poczucia męskości ze strony partnera uwierzcie mi że uczynił także moje doznania lepszymi xD)
spoiler: mój szary myszek ma około 170 cm wzrostu (nie wiem ile dokładnie bo nie pytałam xD) - dodaję to niezwiązane info bo wiem, że dla Was to ważna informacja i sami siebie skreślacie jak macie poniżej 180cm, a zupełnie zupełnie niesłusznie tak robicie UwU
#zwiazki #s--s #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: gdyby ludzie za to kosza nie dostawali to by tak nie robili xd
redpill na wykopie zostal wypaczony przez inceli i innych debili z przegrywu. A szkoda, bo sam w sobie redpill naprawde daje duzo.
Faceci ogolnie sa latwi w obsludze.
Chcesz inny trick, to znajdz cokolwiek czym CI facet imponuje i co kilka dni mu to powtarzaj. To oszaleje za Toba i poczuje sie jak najwikeszy samiec alfa ktory znalazl idealna kobiete.
Nie bez powodu istnieje memy "do
@Rudz1elec: co niby wykop zrobił redpillowi? najbardziej redpill wypaczyli ci normiccy wannabe alfa frustraci albo ci dwulicowi PUAsi.
Pamiętaj, że to też nie jest tak, że wszystkie chłopy na tagu nienawidzą kobiet ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Powodzenia dla Was w związku!