Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chciałam opublikować oświadczenie, że dziękuję Wam chłopcy z tagu #przegryw #redpill i tym podobnych! Jestem #logikarozowychpaskow i spotykam się ostatnio z takim jednym szarym myszkiem. Czasami zaglądam na Wasze tagi (nie wiem w sumie czemu to sobie robię, bo głównie czytam tam treści że jestem podczłowiekiem przez to że mam chromosomy XX). Jednak mimo wszystko zaglądam tam czasami i sama sobie tłumaczę, że to po to żeby poznać bardziej mężczyzn, czegoś się może o Was nauczyć a zwłaszcza takich rzeczy, których byście sami kobiecie nie powiedzieli.

No i przeczytałam kiedyś tam westchnienia, że męskim marzeniem jest aby kobieta spojrzała głęboko w oczy i powiedziała mężczyźnie że chce żeby ją wyXXXXał tu i teraz. I ostatnio jak był odpowiedni nastrój z mojej strony to tak dokładnie zrobiłam. Teraz mój szary myszek pisze mi rzeczy, że jest wniebowzięty i nigdy nie czuł się taki męski i szczęśliwy UwU

Tak więc dziękuję za dzielenie się takimi treściami, uczyniliście życie pewnego faceta lepszym (i moje też, bo wiem co super działa w związku!!! a w dodatku taki boost +100 do poczucia męskości ze strony partnera uwierzcie mi że uczynił także moje doznania lepszymi xD)

spoiler: mój szary myszek ma około 170 cm wzrostu (nie wiem ile dokładnie bo nie pytałam xD) - dodaję to niezwiązane info bo wiem, że dla Was to ważna informacja i sami siebie skreślacie jak macie poniżej 180cm, a zupełnie zupełnie niesłusznie tak robicie UwU

#zwiazki #s--s #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: no i fajnie:)
redpill na wykopie zostal wypaczony przez inceli i innych debili z przegrywu. A szkoda, bo sam w sobie redpill naprawde daje duzo.

Faceci ogolnie sa latwi w obsludze.
Chcesz inny trick, to znajdz cokolwiek czym CI facet imponuje i co kilka dni mu to powtarzaj. To oszaleje za Toba i poczuje sie jak najwikeszy samiec alfa ktory znalazl idealna kobiete.

Nie bez powodu istnieje memy "do
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

nie wiem w sumie czemu to sobie robię, bo głównie czytam tam treści że jestem podczłowiekiem przez to że mam chromosomy XX

Pamiętaj, że to też nie jest tak, że wszystkie chłopy na tagu nienawidzą kobiet ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Powodzenia dla Was w związku!
  • Odpowiedz