Aktywne Wpisy

Codon +22
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
Pobierz
annlupin +21
co tam uwas
źródło: annlupin7776543
Pobierz

Mam piłę do metalu, do drewna, ukośnice do drewna, kątowke (to chyba najlepsza opcja ale plastik się spali)
Piły do rur na jedno cięcie nie będę kupował.
Ktoś ma doświadczenia pomysłowego Dobromira (tego mądrego dzieciaka, nie tego brudasa i syfiarza z konfy) z takim tematem?
#remintujzwykopem
źródło: temp_file6581353647917073777
PobierzDo kibla zlewu okapu diamencik spoko. Ale dlatego ze był do płytek a specjalnie to nie wiem czy bym kupił.