Aktywne Wpisy

tesknilam_ +548
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +574
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

i to są właśnie te detale !!
źródło: f1c6b9e41c95a41ec42881582891f31c
Pobierzźródło: obraz_2025-03-01_175212278
Pobierz@Szinako: Trzeba nazbierać tych oklasków do torby, później będziemy się nimi bronic, jak kacapy przejmą Ukrainę
@jacek-jerczynski: Ukraińcy nie bronili się oklaskami aż do ostatniej wizyty Zełeńśkiego w USA.
Ale teraz rzeczywiście będą musieli bronić się oklaskami z Europy i twittami Tuska.
Mogą jeszcze użyć wielu plusów z mirko xD
@Gluptaki: ja bym im już dziś chętnie oddał złoża węgla razem z górnikami xD
@Szinako: patrz, dobry pan dał nawet oklaski? I co z tymi oklaskami zrobimy, podczas gdy Trump liże Putinowi rzopu? Rozumiem że już jesteście w kolejce żeby dołączyć, to może i za to dostaniecie oklaski. W międzyczasie zróbcie szpagat i piruet, to może zastąpicie małpkę kapucynkę w lokalnym cyrku i zarobicie fortunę
@PanAlbert: Ruscy zachwyceni.
Śmiano się niegdyś z tego artykułu https://wpolityce.pl/swiat/572327-oferta-putina-dla-zachodniej-prawicy Pukano się w głowę, gdzie w postkomunistycznej Polsce prawica przejmie kremlowski