Aktywne Wpisy

mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Utraciłem swoją godność i rozum.
Różowa co chwila mnie gnoi, mówi że nie jestem prawdziwym facetem, że wszystko robię nie tak, że wszystko ją we mnie drażni i irytuje. Podczas gdy za dwa dni euforia sielanka..
Tydzień temu nawet zagroziła że zerwie zaręczyny, miała zdjety pierścionek i tak mówiła. Przekonałem ją żeby tego nie robiła, postawiła ultimatum że muszę robić to i to, bo jak nie to rzuci.
Mija tydzień,
Utraciłem swoją godność i rozum.
Różowa co chwila mnie gnoi, mówi że nie jestem prawdziwym facetem, że wszystko robię nie tak, że wszystko ją we mnie drażni i irytuje. Podczas gdy za dwa dni euforia sielanka..
Tydzień temu nawet zagroziła że zerwie zaręczyny, miała zdjety pierścionek i tak mówiła. Przekonałem ją żeby tego nie robiła, postawiła ultimatum że muszę robić to i to, bo jak nie to rzuci.
Mija tydzień,

#kredythipoteczny Cześć, gadałem z kumplem i twierdzi ze jego kolega z narzeczona/dziewczyna (sam już nie wiem XD) wzięli kredyt hipoteczny na mieszkanie 70m2 w mieście w pomorskim on w wieku 21 ona w wieku 20 lat, po roku pracy zza granica z wkładem własnym? Jakie jest prawdopobienstwo ze mówi prawdę a jaka że p*doli bzdury? #mieszkanie #pytaniedoeksperta #finanse
źródło: eo
Pobierzźródło: image
Pobierz@dqdq1: Dziwne, ja nie dziękowałem niemcom za ich przewodnią rolę w europie xDDD
Ciekawe komu przyszło to do głowy xDDD
@dqdq1: Zaraz, zaraz, jeśli przyjąć Twój tok myślenia, to ten mem jest o jego twórcy xDDD
@dqdq1: aż zrobiłem test, wpisałem w wyszukiwarce "Niemiecki przyjaciel w Polsce" i oto 3 pierwsze wyniki xDDD
Widać TVP tresowało też wyszukiwarki xDDD
źródło: image
PobierzNiesamowite odkrycie.
źródło: image
PobierzPewnie myślisz że myślą samodzielnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podobnie jak ty biorą najpopularniejsze frazy z internetu i używają ich jako dane wejściowe
@dqdq1: Pewnie Pisowcy podsuwali mu te paszkwile xDDD
Ty, czekaj to może użyję jakiejś niemieckiej wyszukiwarki i zadam pytanie po niemiecku, polecasz jakąś? xDD
@PanAlbert: Tak, media pis 5 lat inwestowały ogromne pieniądze w tworzenie artykułów z takimi frazami, największa telewizja w kraju kilkadziesiąt razy w roku używała dokładnie tego samego fragmentu którego użyłeś Ty.
Tak działa propaganda za kilkadziesiąt milardów złotych wyprowadzonych z budżetu państwa.
@PanAlbert: wyszukiwarkę może "wytresować" grupa wykopków. Widać jesteś młody skoro nie pamiętasz internetowych akcji, które doprowadzały do tego, że po wpisaniu słowa "kretyn" pierwszym wynikiem był Lepper lub Giertych.
@dqdq1: Oj, to na pewno Donald Tusk po przejęciu władzy zamknął tę szczujnie i przekazał kasę na onkologię dziecięcą, prawda? prawda??? xDDD
@PanAlbert: a poza tym ktoś tu chyba coś kręci
źródło: chatgpt
PobierzJa używam darmowego, bo nie wspieram pisowskiej propagandy może stąd ten rozjazd xDD
@dqdq1: O widzisz, ale te zamiast na TVP tak? Tak jak Pan Tusk obiecał? prawda??? prawda??? xDDD
Czy jednak jesteś kłamczuszkiem i 3 mld na TVP pan Tusk wypłacił bez szemrania xDDD
Przyznaj się tutaj xDDD
Do pełnej likwidacji TVP potrzeba znowelizować ustawę o mediach publicznych, Duda nie jest zainteresowany ale przyszły prezydent już tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)