Aktywne Wpisy

Konigstiger44 +42
#gielda Najbardziej powalone w tym krachu jest to że odbywa się on przy zdrowej gospodarce

Teraz wjeżdża Von Der Leyen cała na biało i daje 20% cła na wszystkie produkty i usługi z US xDDD
#gielda
#gielda

źródło: 684143c6b4ee4ff0baa16215719646a5
Pobierz
Jezdzi ktoś w Shoei NXR2? Mam głowę na granicy rozmiarów i zastanawiam się nad rozmiarem. Co do rozmiaru to z tego co czytam na innych forach to 90% ludzi żałuje, że nie wzięło rozmiaru mniejszego bo im się rozbiły w czasie. Z kolei w tym konkretnym modelu jezdzi znajoma i mówi, że nic jej się nie rozbił i już nie wiem. Ogólnie to w większym mam trochę luzu a w mniejszym niby nigdzie mnie nie uciska, ale czuję że głowa mi drętwieje.
Shoei po roku wydaje się dalej dobry i siedzi prawidłowo. Araie juz mi latają po twarzy.
Dla kontekstu trochę mocno
Komentarz usunięty przez autora
https://shoei-kaski.pl/product-pol-126198-Wkladka-centralna-Shoei-do-kasku-NXR-i-NXR-II.html
Dowód anegdotyczny: mam NXRa pierwszej generacji, ale mam go bardzo długo i używałem go bardzo często. Teraz jest kaskiem zapasowym i jak zdarza mi się go założyć, to w porównaniu ze zdecydowanie nowszym Araiem w tym