Wpis z mikrobloga

• 2
@lvbie_placki: Ja dalej siedzę na 1660 super. Raz na jakiś czas włączę sobie filmiki bo lubię technologie i widzę, że jest to samo co z 4090 czyli kabelki dalej się smażą xD.
  • Odpowiedz
  • 0
@lvbie_placki: niby tak, ale niestety w nowsze tytuły już nie pograsz komfortowo. Dlatego coraz bardziej przekonałem się do konsoli bo tam odpalasz gierkę w trybie wydajności i na jakiś czas ci starczy a teraz konsumpcjonizm każe wymieniać kartę graficzną co kilka lat bo albo nie wystarczy wydajnościowo, albo ją c--j strzeli.
  • Odpowiedz
  • 0
@lvbie_placki: Ghost of thushima, jak lubisz marvela to spider man 2 najlepiej wypada od poprzedniczek (oczywiście w wersji na konsole), God of war też spoko chociaż nie tak krwawy jak za czasów psp, Death stranding jak się lubi powolna i powtarzalną rozgrywkę (ja się dobrze bawiłem jako były gracz wowa), Elden ring to już inny temat, ale też spoko. A no i zapomniałem o devil may cry 5 jak się
  • Odpowiedz
  • 0
@Drago380: żadna z tych gier mi nie pasuje, wole jak gra jest realistyczna a nie jakies superbohaterowie, potwory i tym podobne
po prostu jestem starym dziadem i jedyna gra na jaka czekam akutalnie to gta vi
  • Odpowiedz