Aktywne Wpisy

pasta_alla_carbonara +205
No i dziś wysyp jak widzę specjaistow od gastronomii, prowadzenia knajpy, aspiracji starszych pań, prania brudnych pieniedzy i cholera wie co jeszcze, bo kobieta zamknęła bar z jedzeniem, bo miała za dużo klientów.
- Nie, często się nie opłaca zatrudnić 2 kolejnych osób na pełny etat, bo nagle wzrosły obroty o kilkadziesiąt procent, zwlaszcza w barze z domowym jedzenieniem, gdzie marża jest robiona tylko na schabowym, a nie na 200% przebitki na alkoholu.
- Nie, często się nie opłaca zatrudnić 2 kolejnych osób na pełny etat, bo nagle wzrosły obroty o kilkadziesiąt procent, zwlaszcza w barze z domowym jedzenieniem, gdzie marża jest robiona tylko na schabowym, a nie na 200% przebitki na alkoholu.

źródło: c124991a67c07cd27a2fefbcc012435123d2245a5dd7aaee6fa73ad9b50f8b69
Pobierz
khrop 0
#motocykle Motomirki, zamierzam się wreszcie przemóc do zrobienia prawa jazdy kategorii A. Kask i rękawice mam już kupione, resztę sprzętu zamierzam dokupić w miarę postępów na kursie. Badania i PKK mam nadane, natomiast stoję teraz przed dylematem:
Czy jest bardzo duża różnica pomiędzy zrobieniem kursu tanio w szkole, która oferuje go za 2800zł (oraz są bardzo dobre opinie), czy jednak warto iść do szkoły jazdy, gdzie jestem na 100% pewien,
Czy jest bardzo duża różnica pomiędzy zrobieniem kursu tanio w szkole, która oferuje go za 2800zł (oraz są bardzo dobre opinie), czy jednak warto iść do szkoły jazdy, gdzie jestem na 100% pewien,
Komentarz usunięty przez autora