Wpis z mikrobloga

Próbuje jeszcze poukładać sobie co odwaliło się wczoraj w białym domu, ale dochodzę do wniosku, że szurska teoria o utworzeniu backupu izraela w postaci państwa polin na terenie ukrainy i części Polski ma co raz większe szanse na realizację... #trump #ukraina #polska
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jbc_putina Izrael na szczęście zostaje u siebie do Europy za to trafią Palestyńczycy bo żaden kraj arabski ich nie chce a Niemcy chętnie ich przyjmą zaraz po tym jak już przetransportują 1,5 mln afgańczyków którzy współpracowali z niemieckim kontyngentem w tym kraju a obecnie siedzą w Pakistanie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Afrobiker - @jbc_putina Izrael na szczęście zostaje u siebie do Europy za to trafią P...
  • Odpowiedz
@jbc_putina ja od 30 lat śledzę i interesuje się polityką. Jakoś od 7go roku życia brałem gazety które kupował ojciec i sobie czytałem co się dzieje na świecie, ba pamiętam jak jeszcze na TVP2/TVP3 potrafiły lecieć obrady sejmu.
Ale takiego r---------u politycznego jak wczorajsze kłótnie w białym domu nie pamiętam xD
Nie staram się nawet tego analizować, bo cringe mnie zżera jak widzę jak się zachowały wobec siebie głowy dwóch państw.
  • Odpowiedz
  • 5
@Afrobiker: czyli wszystko zgodnie z planem, przecież izrael nie może nie mieć wroga bo wtedy karta antysemityzmu by wygasła. Obok Polin powstaje równolegle Islamska Republika Niemiec
  • Odpowiedz
@jbc_putina na wykopku tego nie było ale inspektorzy z międzynarodowej komisji ds. atomu po ostatniej wizytacji Iranu opublikowali raport z którego wynika że mają już wystarczającą ilość wzbogaconego uranu żeby zacząć budować b---y. Jeszcze w tym roku tag #iran nabije kilka tysięcy obserwujących i będzie latał w gorących ( ͡ ͜ʖ ͡)

https://i.pl/iran-ma-juz-material-do-budowy-szesciu-sztuk-broni-jadrowej-poufny-raport-onz/ar/c1p2-27311133
  • Odpowiedz