Wpis z mikrobloga

@kossok IQ to inteligencja matematyczno- logiczna. Natomiast są jeszcze inne wskaźniki inteligencji. Musk niewątpliwie ma 156 IQ jednak ma autyzm i jego inteligencja emocjonalna i spoleczna są niskie.
  • Odpowiedz
@kossok

druga opcja jest taka że jest takim kłamcą manipulantem i diabłu duszę sprzeda za sukces i wcale IQ żadnego dużo nie ma

To co za problem nauczyć się manipulacji by być na jego miejscu? Ewentualnie znaleźć tego diabełka i się z nim dogadać. Gdyby z diabłem miał umowę to Trump jako przykładny chrześcijanin by z nim nie pracował tylko go nawrócił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Gdzieś czytałem że Musk ma rzekomo 156 IQ, po ostatnich akcjach dochodzę do wniosku że razem z trumpem mają razem tyle iq

@kossok: No i pozamiatane, wykopek wyjaśnił Muska, nie ma co zbierać XD
  • Odpowiedz
Gdzieś czytałem że Musk ma rzekomo 156 IQ, po ostatnich akcjach dochodzę do wniosku że razem z trumpem mają razem tyle iq

@kossok: Coś wam się narracja rozjeżdża bo Kraśko w tvn juz inaczej mówi. :)
  • Odpowiedz
Musk niewątpliwie ma 156 IQ

@wmw987: dlatego żadna z jego obietnic czy oczekiwań w takich sprawach jak jego kolonie na marsie, zasilanie stolarnie superchargery, full self driving czy "nowy roadster" site nite spełniają of July last pomimo as"I'm sure this be available this time next year " luv twardych linii czasowych według których baza na marsie miała być wybudowana w 2022 a w zeszłym roku mieli tam już być pierwsi
  • Odpowiedz